Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Salat med andelår, æble og savojkål
Foto: Line Thit Klein Salat med andelår, æble og savojkål

Salat med confiterede andelår, æble og savojkål

Servér brød til salaten, så har du et let aftensmåltid mellem jul og nytår.

plate 4
printer Print

2-3 confiterede eller stegte andelår
timian, et par kviste
2 håndfulde savojkål skåret i strimler
1 spsk andefedt eller olivenolie
½ spsk citronsaft
salt og peber
½ rødløg snittet i tynde skiver
2 æbler skåret i tern
¼ bakke rucola

Sådan laver du salat med andelår:

Pluk kødet af lårene i små stykker, og fjern fedtet. Opvarm en pande med lidt andefedt eller olivenolie, og tilsæt det plukkede andelår, timian og savojkål. Lad det stege ved jævn varme 3-4 min. Krydr andekødet, og kål med citronsaft, salt og peber.

Kom det i en skål, og vend det sammen med rødløg, æbler og rucola. Krydr evt. salaten med ekstra citronsaft, salt og peber.

Anret salaten, og servér med brød.

PRØV OGSÅ: Flæskestegssandwich med rødkål og chilimarinerede agurker

Se, hvad vi ellers skriver om: Confit de canard, Sunde salater, And, Kål og Æble