Salat med brombær og grillede vildtmedaljoner
SPONSORERET indhold

Salat med brombær og grillede vildtmedaljoner

Weekenden står for døren, så hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker salat med årstidens bær og lækre grillede vildtmedaljoner. Spis lækkert brød til og vi lover du ikke behøver mere..

13. sep. 2019 | Opskrift | BoligLiv

150 g hel byg
1 salathoved, f.eks. almindelig
hovedsalat, krølsalat, frilliceeller
romainesalat
200 g brombær
50 g valnødder
50 g blåskimmelost, højst
30% fedt
1 dl kaffefløde, 9 %
salt og friskkværnet peber
Grillede vildtmedaljoner
400 g vildtfilet
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
Tilbehør:
4 skiver fuldkornshvedebrød
 
 

Kog byggen i rigeligt, letsaltet vand, til den er mør. Dryp den af i en sigte, og køl den af. Skyl og tør salaten, og riv den i store stykker. Drys byggen over salaten, og fordel brombærrene mellem salatbladene. Hak valnødderne groft, og rist dem på en tør pande, til de er gyldenbrune.
Bryd osten i små stykker og blend den med fløde til en tynd dressing. Smag dressingen til med salt og peber, dryp den over salaten, og drys med valnødderne.

Skær vildtfileten i 3 cm tykke skiver, og tryk dem let med hånden, så de får form som medaljoner. Pensl medaljonerne med olie, og læg dem på en meget varm grillrist. Grill kødet i ca. 2 minutter på hver side. Kødet skal være rosastegt, så er det mest saftigt. Krydr medaljonerne med salt og peber, og læg dem ned i salaten. Servér retten med brød. Medaljonerne kan være af alle typer vildt. Vælg det, der er sæson for.

Energi pr. person: 2700 kJ (680 kcal). Kulhydrat 64 g. Fedt 26 g, heraf mættet fedt 8 g.


Anbefalet til dig