-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Semifreddo med bæralliance
Semifreddo er italiensk og betyder”halvfrossen”. Det minder om det, vikalder parfait, men her vendes stiftpiskedeæggehvider i cremen. Her har vi lavet envariant med flere forskellige råsyltede bær.Lækkert…
Ca 1 liter
Ingredienser
- Arbejdstid: 45 min.
- Frysetid: 6 timer
- Fryse-egnet
- 100 g af hver ribs, solbær og hindbær
- 125 g sukker
- 1 stang vanilje
- 100 g sukker
- 3 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
- 3 æggehvider (evt. pasteuriserede)
- 3 dl piskefløde
- Bær: Skyl og rib ribsog solbær og vend demmed sukker. Lad bærreneråsylte et par timer vedstuetemperatur (ellernatten over i køleskabet).Vend dem en gang imellem,til sukkeret er opløst.Vend hindbærrene i.
- Semifreddo: Flækvaniljestangen og skrabkornene ud. Mos demsammen med halvdelen afsukkeret og tilsæt æggeblommer.Pisk det tykt ogcremet med en håndmikser5 min.
- Pisk æggehvidernestive og pisk resten afsukkeret i. Pisk fløden tilskum.
- Vend marengs ogflødeskum i æggeblommecremenog rør bær oglidt saft i cremen medlet hånd, så den bliverstribet. Frys i en form (1liter) mindst 6 timer.