-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Sildesalat med bladselleri
Intet frokostbord uden sild. Her er en opskrift på sildesalat med bladselleri.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Trækketid: et par timer
- 150 g gammeldags modnede marinerede hvide sild (f.eks. islandske sildefileter fra Lykkeberg, drænet vægt)
- 50 g syltede rødbeder (afdryppede)
- 50 g syltede agurker (afdryppede)
- 1 dl syrnet fløde 9%
- 1 dl mayonnaise (gerne hjemmerørt)
- 1-2 stængler bladselleri (i små tern)
- Drys:
- bladselleriblade og evt. hakket
- hårdkogt æg
- Tilbehør:
- godt groft rugbrød
- Bland stykker af sild med tern af syltede rødbeder og syltede agurker, syrnet fløde, mayonnaise og bladselleri.
- Lad sildesalaten trække nogle timer inden servering.
- Drys med bladselleriblade og evt. hakket hårdkogt æg.