Sildesalat med bladselleri
SPONSORERET indhold

Sildesalat med bladselleri

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Intet frokostbord uden sild. Her er en opskrift på sildesalat med bladselleri.

Af: Katrine Klinken Foto: Thomas Hergaard
13. okt. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: et par timer
150 g gammeldags modnede marinerede hvide sild (f.eks. islandske sildefileter fra Lykkeberg, drænet vægt)
50 g syltede rødbeder (afdryppede)
50 g syltede agurker (afdryppede)
1 dl syrnet fløde 9%
1 dl mayonnaise (gerne hjemmerørt)
1-2 stængler bladselleri (i små tern)
Drys:
bladselleriblade og evt. hakket
hårdkogt æg
Tilbehør:
godt groft rugbrød

  1. Bland stykker af sild med tern af syltede rødbeder og syltede agurker, syrnet fløde, mayonnaise og bladselleri.
  2. Lad sildesalaten trække nogle timer inden servering.
  3. Drys med bladselleriblade og evt. hakket hårdkogt æg.