Slanke klassikere: Æggekage
Sund og lækker aftensmad.

Slanke klassikere: Æggekage

Prøv opskriften på den klassiske æggekage i en sund og slankende version, der er fyldt med lækre grøntsager og sprødt seranoskinke.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 40 minutter

4 skiver parmaskinke
3 æg, M
6 bægre æggehvide
1 dl hytteost, 1,5 %
Salt, peber
½ - 1 tsk. røget paprika
1 tsk. olivenolie
1 mellemstort rødløg, snittet
250 g broccoli, blancheret
25 g emmentaler, revet
200 g cherrytomatmiks

Energi pr. person:
217 Kcal
Fedt:
39 %
Protein:
44 %
Kulhydrat:
17 %

Sådan gør du:

  1. Del skinkeskiverne i lidt mindre stykker, læg dem på en plade med bagepapir og bag dem sprøde i ovnen ved 200 grader varmluft i 5-6 minutter.
  2. Tag dem ud, og læg dem til side. Pisk æg, æggehvider og hytteost godt sammen, og krydr med salt, peber og røget paprika.
  3. Varm olien i en lille pande, og sautér løget her i et par minutter under omrøring.
  4. Hæld æggemassen i panden, og lad den stivne let.
  5. Læg broccolibuketterne i, drys ost over, sæt panden i ovnen ved 200 grader varmluft og bag æggekagen færdig.
  6. Læg skinkeknaset på æggekagen, og servér den med masser af små, spraglede tomater.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Æggekage, Sund aftensmad og Hovedret