-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Sprøde røsti med spicy ketchup
En god røsti er nærmest ligesom chips – sprød og let salt. Og den nemme, krydrede ketchup er supergod at dyppe dem i.
Ingredienser
- røsti:
- 3 bagekartofler
- ½ tsk havsalt
- friskkværnet peber
- ca ½ dl neutral olie til stegning
- spicy ketchup:
- 1 ½ dl ketchup
- 1 tsk stærk paprika
- 1 fed hvidløg
- evt en smule tabascosauce
Sådan laver du røsti:
- Riv kartoflerne på rivehjernets grove side, og bland med salt og peber. Lad kartoflerne stå i en halv time, så saltet trækker væden ud, og røstierne bliver sprødere.
- Rør imens ketchuppen med paprika, hvidløg og tabasco.
- Hæld overskydende væde fra kartoflerne, og varm rigeligt olie op på en pande. Når olien er varm, lægger du et par skefulde af kartoffelblandingen på med god afstand imellem. Tryk dem let flade, og lad røstierne stege et par minutter på hver side, til de er mørkegyldne og sprøde.
- Server dem lune med ketcuppen til.
- Prøv også røræg med pancetta og purløg
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/