
SPONSORERET indhold
Nem thaisuppe med kokos og kylling
Brug en færdig frossen hønsekødssuppe eller bouillon & vand - så er denne skønne kyllinge- og nuddelsuppe med kokosmælk færdig på ingen tid.
4 personer
Ingredienser
1 l frossen hønsekødssuppe eller vand og bouillon
500 g kyllingefilet
4 forårsløg
evt. 4-5 kaffir limeblade
1 ds. kokosmælk
3 spsk. fishsauce eller sojasauce
2 spsk. reven ingefær
3 spsk. lime- eller citronsaft
1 spsk. sukker
1 tsk. sambal oelek
200 g ægnudler
Tilbehør:
grønsagsstænger af gulerødder, agurk samt blomkålsbuketter
- Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min.
- Kom kokosmælk i, og kog op.
- Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.
PRØV OGSÅ: Wokstegt oksekød med broccoli, nudler og cashewnødder - Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen.
- Varm suppen igennem.
- Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.