Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Thaisuppe med kokos og kylling
Foto: Mikkel Adsbøl

Thaisuppe med kokos og kylling - opskrift fra Hendes Verden

Thaisuppe med kokos og kylling

4 personer
Print

1 l frossen hønsekødssuppe eller vand og bouillon
500 g kyllingefilet
4 forårsløg
evt. 4-5 kaffir limeblade
1 ds. kokosmælk
3 spsk. fishsauce eller sojasauce
2 spsk. reven ingefær
3 spsk. lime- eller citronsaft
1 spsk. sukker
1 tsk. sambal oelek
200 g ægnudler
Tilbehør:
grønsagsstænger af gulerødder, agurk samt blomkålsbuketter

  1. Kog suppen op i en gryde. Kom tern af kyllingefilet i sammen med snittede forårsløg og evt. kaffir limeblade. Kog det sammen ca. 10 min. Kom kokosmælk i, og kog op. Smag suppen til med fishsauce eller sojasauce samt reven ingefær, lime- eller citronsaft og sambal oelek chilipasta.
  2. Kog ægnudlerne efter anvisningen på emballagen. Hak dem groft, og kom dem i suppen. Varm suppen igennem. Du kan også servere ægnudlerne i en skål for sig eller spise brød til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Thai mad og Hovedret