Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Tomat- og pebersuppe med gedeost
Foto: Andreas Wiking Tomat- og pebersuppe

Opskrift på tomat- og pebersuppe

Tomat- og pebersuppe med gedeost

4
Print

4 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 kg flåede hakkede tomater, 2 brikker
salt, peber
1 spsk hvidvinseddike
65 g cremet gedeost, 2 stk
500 g groft brød.

Energi pr. person:
512 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
15 %
Kulhydrant:
55 %

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i mindre stykker og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg ved svag varme i 10 min.

Tilsæt tomat og lad suppen simre 5-10 min. under låg.
Blend suppen og smag til med salt, peber og hvidvinseddike.

Servér med ost på toppen og ristet eller grillet brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tomatsuppe, Suppe, Dansk mad og Hovedret