
Foto: Tomat- og pebersuppe
Opskrift på tomat- og pebersuppe
Tomat- og pebersuppe med gedeost
plate
4 Person(er)
Af ALT for damerne
Ingredienser
4 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 kg flåede hakkede tomater, 2 brikker
salt, peber
1 spsk hvidvinseddike
65 g cremet gedeost, 2 stk
500 g groft brød.
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 512 Kcal
- Fedt:
- 30 %
- Protein:
- 15 %
- Kulhydrat:
- 55 %
Sådan gør du
Skær peberfrugterne i mindre stykker og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg ved svag varme i 10 min.
Tilsæt tomat og lad suppen simre 5-10 min. under låg.
Blend suppen og smag til med salt, peber og hvidvinseddike.
Servér med ost på toppen og ristet eller grillet brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Tomatsuppe, Suppe, Dansk mad og Hovedret
Følg ALT.dk/MAD på Facebook
Få vores NYHEDSBREV: