Tomat- og pebersuppe med gedeost
SPONSORERET indhold

Tomat- og pebersuppe med gedeost

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: ALT for damerne Foto: Andreas Wiking
02. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 røde peberfrugter
2 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 kg flåede hakkede tomater, 2 brikker
salt, peber
1 spsk hvidvinseddike
65 g cremet gedeost, 2 stk
500 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    512 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    15 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du

Skær peberfrugterne i mindre stykker og steg dem i olivenolie sammen med hakket hvidløg ved svag varme i 10 min.

Tilsæt tomat og lad suppen simre 5-10 min. under låg.
Blend suppen og smag til med salt, peber og hvidvinseddike.

Servér med ost på toppen og ristet eller grillet brød.