
Torskesalat
Kalorier 343 kcal
Protein 50 g 57 %
Kulhydrat 18 g 23 %
Fedt 8 g 20 %
Kostfibre 5 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 2 dl vand
- 1 citronskive, øko
- salt & peber
- 120 g torskefilet
- 100 g grønne asparges
- 100 g sugarsnaps
- 100 g skyr
- 5 g mayonnaise
- 1 spsk. peberrod
- 1 tsk. chiafrø
- citronsaft
- 25 g salatblade
- 30 g rejer
- citronbåde, øko
- 1 fiberknækbrød
- Kom vand, citronskive og lidtsalt i en kasserolle. Bring det ikog og damp torskefileten nogle få minutter, til den er mælkehvidog mør. Afkøl den.
- Kog asparges og sugarsnapsi 12min. De skal stadig væresprøde. Afkøl grønsagerne.
- Rør skyr, mayonnaise, peberrodog chiafrø sammen til endressing. Smag til med citronsaft,salt og peber.
- Pluk torsken i store stykkerog vend dem i dressingen.Anret salaten med grønsagerog torsk og pynt med rejer ogcitronbåde. Server brødet somtilbehør.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »