Torskesalat
SPONSORERET indhold

Torskesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

<br><br>Kalorier 343 kcal<br> Protein 50 g 57 %<br> Kulhydrat 18 g 23 %<br> Fedt 8 g 20 %<br> Kostfibre 5 g<br>

Af: Stine christiansen Foto: Stine christiansen
12. dec. 2014 | Opskrift | Hjemmet
(1 person)

Ingredienser

Ingredienser:
2 dl vand
1 citronskive, øko
salt & peber
120 g torskefilet
100 g grønne asparges
100 g sugarsnaps
100 g skyr
5 g mayonnaise
1 spsk. peberrod
1 tsk. chiafrø
citronsaft
25 g salatblade
30 g rejer
citronbåde, øko
1 fiberknækbrød

  1. Kom vand, citronskive og lidt salt i en kasserolle. Bring det i kog og damp torskefileten nogle få minutter, til den er mælkehvid og mør. Afkøl den.
  2. Kog asparges og sugarsnaps i 12 min. De skal stadig være sprøde. Afkøl grønsagerne.
  3. Rør skyr, mayonnaise, peberrod og chiafrø sammen til en dressing. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  4. Pluk torsken i store stykker og vend dem i dressingen. Anret salaten med grønsager og torsk og pynt med rejer og citronbåde. Server brødet som tilbehør.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »