Ingredienser
Ingredienser:
2 dl vand
1 citronskive, øko
salt & peber
120 g torskefilet
100 g grønne asparges
100 g sugarsnaps
100 g skyr
5 g mayonnaise
1 spsk. peberrod
1 tsk. chiafrø
citronsaft
25 g salatblade
30 g rejer
citronbåde, øko
1 fiberknækbrød
- Kom vand, citronskive og lidt salt i en kasserolle. Bring det i kog og damp torskefileten nogle få minutter, til den er mælkehvid og mør. Afkøl den.
- Kog asparges og sugarsnaps i 12 min. De skal stadig være sprøde. Afkøl grønsagerne.
- Rør skyr, mayonnaise, peberrod og chiafrø sammen til en dressing. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Pluk torsken i store stykker
og vend dem i dressingen.
Anret salaten med grønsager
og torsk og pynt med rejer og
citronbåde. Server brødet som
tilbehør.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »