Tortillawraps med kylling
SPONSORERET indhold

Tortillawraps med kylling

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre wraps med lækkert fyld - her får du opskriften på tortilla wraps med kylling og avocado.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
28. aug. 2013 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet
  • 2 spsk. hvedemel
  • salt og peber
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 avocado
  • 1 spsk. limesaft
  • 8 fuldkornstortillaer
  • romainesalatblade
  • 100 g reven mild ost
  • 1 agurk
  • 1 rød peber
  • 1 glas tacosauce
  • 2 dl græsk yoghurt

Tilbehør:
evt. syltede jalapenoschili

Sådan laver du tortillawraps med kylling

  1. Skær kyllingefileterne i strimler, og vend dem i hvedemel med salt og peber. Steg kødet i olie på en pande, til det er gyldent og gennemstegt.
  2. Skær avocadokødet i skiver, og dryp med limesaft. Fordel kødet over de forvarmede pandekager sammen med sprød salat, reven ost, avocado, agurk i skiver, peberfrugt i strimler, tacosauce og græsk yoghurt.