-
Rasmus' hårde tid på "Forræder"-slottet: Blev en anden
-
"Forræder"-Rasmus afslører: Ét mord var værre end alle de andre
-
Ikke set på tv: Rasmus afslører detaljer om konklavet
-
”De forstod slet ikke, at jeg ikke ville arbejde 60 dage uden løn”
-
“Forræder”-Stefan afslører: Har fået en udenlandsk flirt
-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes

Ribsgelé
Opskrift:
1 kg frosne ribs
2 dl vand
¾ kg sukker pr. l saft.
Bring bær og saft i kog og lad det koge i ca. 15 minutter. Rør af og til, så bærrene knuses. Hæld bær og saft gennem en saftpose eller et rent klæde lagt i en sigte. Mål, hvor meget saft der er, hæld den tilbage i en ren gryde, og tilsæt den beregnede sukkermængde.
Kog saften ved jævn varme 15-20 minutter. Geléen er færdig, når den falder tungt fra en træske. Tag gryden af varmen og fjern skummet. Hæld geléen på rene, skoldede glas, der først må lukkes til, når geléen er afkølet helt. Kan gemmes i op til tre måneder et køligt, mørkt sted.
Julens klassiske opskrifter
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Flæskesteg med sprød svær, sauce og hvide og brune kartofler
-
Confit de canard
-
Andesteg med det hele – syltet rødkål, sauce og kartofler
-
Andesteg med timiansky
-
Andebryst med stegt julesalat, appelsin og granatæble
-
Sprød rødkålsalat med honning, ingefær og æble
-
Julesauce med gastrik
-
Nemme brunede kartofler, der ikke brænder på
-
Klassisk risengrød med kanelsukker
-
Risalamande og kirsebærsauce
-
Julefrokost: Få de lækre og klassiske opskrifter