-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Røget makrel-tatar med radiser og ærter
Let og lækker forret til 4 - eller hovedret til 2 personer
4
Ingredienser
- 1 røget makrel
- 1 rødløg
- 1 tsk. sennep
- 1 spsk. kapers
- Saften af ½ citron
- Salt og peber
- 1 hovedsalat
- Ærter til servering
Sådan gør du:
- Pil skind og ben af makrellen og pluk kødet fra hinanden. Skær rødløget i bittesmå tern. Rør det hele sammen med sennep, kapers og citronsaft. Smag til med salt og peber. Rul salatbladene sammen om tataren og spis nybælgede ærter til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter