-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Røget makrel-tatar med radiser og ærter
Let og lækker forret til 4 - eller hovedret til 2 personer
4
Ingredienser
- 1 røget makrel
- 1 rødløg
- 1 tsk. sennep
- 1 spsk. kapers
- Saften af ½ citron
- Salt og peber
- 1 hovedsalat
- Ærter til servering
Sådan gør du:
- Pil skind og ben af makrellen og pluk kødet fra hinanden. Skær rødløget i bittesmå tern. Rør det hele sammen med sennep, kapers og citronsaft. Smag til med salt og peber. Rul salatbladene sammen om tataren og spis nybælgede ærter til.
- Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter