-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sådan laver du fransk croque monsieur
Croque monsieur er franskmændenes svar på amerikanernes hamburger. Den kan udgøre en hurtig frokost eller et mættende mellemmåltid. Der findes mange måder at tilberede croque'en på, her er min version.
4
Ingredienser
- 200 g cremefraiche, 38% (eller mascarpone)
- 250 g reven gruyereost
- 1-2 spsk dijonsennep
- salt og peber
- 8 skiver landbrød
- 4 tykke skiver kogt skinke
- 25 g smør
- servering:
- dijonsennep og cornichoner
Sådan laver du croque monsieur:
- Rør cremefraiche, reven ost, sennep, salt og peber sammen i en skål. Fordel blandingen på alle 8 brødskiver.
- Læg en skive skinke oven på 4 af brødskiverne. Læg derpå de resterende 4 brødskiver ovenpå skinken med osteblandingen øverst.
- Smelt halvdelen af smørret på en pande, og steg 2 af croque monsiuer'erne i et par minutter, til brødets bund er gylden.
- Kom sandwichene over i et ildfast fad, og steg de næste 2 croque monsieur i resten af smørret. Løft dem over i fadet.
- Bag croque monsieur'erne i en 180 grader varm ovn i 10-15 minutter, til osten på toppen er smeltet og gylden.
- Spis straks med sennep og små cornichoner til.