-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Salte æbleskiver med røget skinke og grønkål
Skøn opskrift på æbleskiver i en salt version med røget skinke og grønkål - perfekt tilbehør til julemiddagen.
30 stk.
Ingredienser
- 300 g hvedemel
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. sukker
- 1 tsk. natron
- 1-2 tsk. reven citronskal (øko)
- 3 æg
- 4 dl kærnemælk
- 50 g frisk grønkål uden grove stilke
- 100 g kogt, røget skinke
- ca. 50 g smør til bagning
- tyttebærsyltetøj
Sådan gør du:
- Bland hvedemel, salt, sukker, natron og citronskal i en skål. Rør æggeblommer og kærnemælk i.
- Lad dejen hvile 30 min. i køleskab.
- Skyl og kog kålen i letsaltet vand ca. 20 min. Afdryp kålen, og hak kål og skinke fint.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen sammen med grønkål og skinke.
- Smelt smørret i en lille gryde. Fjern det hvide skum. Varm en æbleskivepande op, og kom lidt af det smeltede smør i hvert hul.
- Bag æbleskiverne, vend dem flere gange undervejs. Stik et spyd i æbleskiverne, for at se om de er gennembagte.