Saltet lam med spidskål og tomat

Saltet lam med spidskål og tomat

4 personer

Ingredienser

  • 2 spsk. salt
  • 1 spsk. sukker
  • 3-400 g lammekød
  • vand til kogning
  • 25 g smør
  • 300 g cherrytomater
  • 2-3 spidskål
  • bredbladet persille
  • kartofler efter appetit

  1. Bland salt og sukker, og gnid blandingenind i kødet på alle sider. lad det hvile på køli 24 timer, og skyl kødet rent i koldt vand.
  2. Kog kødet i 20 min. i en lille gryde medvand, der akkurat dækker.
  3. Smelt smørret, tilsæt halverede cherrytomater,kvarte spidskål og lidt af suppen frakødet. damp grønsagerne under låg i 5-10min., alt efter hvordan du foretrækker dem.skær kødet i tern, og vend det i retten. drysmed persille, og server med nye kartoflerefter appetit.