-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Semifreddo med kaffe
Italienerne er også gode til dolce – det søde. Her er den klassiske semifreddo med smag af kaffe, chokolade og nødder.
Ingredienser
- Dessert til 6 personer
- 1 dl piskefløde
- 6 æggeblommer
- 100 g sukker
- ½ dl kold espresso
- 2 dl kaluha eller anden kaffelikør
- 250 g ricotta
- 100 g drænet yoghurt
- 100 g mørk chokolade, hakket
- 100 g hakkede valnødder
- Tilbehør:
- lidt hakket chokolade og valnødder
- friske jordbær
Sådan gør du
- Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommerne med sukker, til de er lyse og luftige. Kom espresso og kaffelikør i.
- Pisk ricotta og yoghurt sammen, så massen bliver glat. Vend forsigtigt flødeskum, ricottamasse og æg sammen. Vend chokolade og valnødder i, og fyld massen i en form, og frys den natten over – eller mindst 6 timer.
- Tag den ud ca. 10-15 minutter inden servering. Server med hakket chokolade, valnødder og jordbær.
- TIP: Du kan godt udelade alkohol. Parfaiten vil sætte sig lidt hårdere, så tag den gerne ud lidt før.