-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Cheeseburger
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Stegetid: 10 min.
- Ikke fryse-egnet
- Ingredienser:
- 500 g hakket oksekød (8-10% fedt)
- ½ spsk olie
- 4 skiver ost
- salt og peber
- Endvidere:
- 4 burgerboller
- sennep og ketchup
- 4-8 salatblade
- 1-2 tomater (i skiver)
- ½ løg (i ringe)
- syltede agurker (i skiver)
- Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 4 bøffer.
- Steg dem på en varm pande med olie 4-5 min. på hver side.
- Læg osten på bøfferne de sidste 2 min. af stegetiden og lad den akkurat smelte.
- Rist bollerne og smør „underne“ med ketchup og „overne“ med sennep.
- Fyld dem med salatblade, bøffer, tomat, løgringe og syltede agurker.