-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig
-
Mistede sin Game Boy: Ali fik tildelt støttepædagog på “Forræder”-slottet

Søde kartofler med knas
Jeg elsker søde kartofler. De er sunde, smagfulde og så hurtige at lave. Jeg synes bestemt, at de sagtens kan have hovedrollen i et måltid!
Hovedret til to - tilbehør til 4
Ingredienser
- 5 søde kartofler
- olivenolie
- salt
- 75 g hasselnødder
- 100 g pistacienødder m skal
- Dressing:
- 100 g skyr
- 1 spsk mayonnaise
- 3-4 tsk chilisauce, f.eks.
- chipotle
- 2 spsk limesaft
- salt
- 2 bundter vild brøndkarse
- 100 g feta
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader. Skrub kartoflerne, og skær dem i både. Dup dem tørre, og vend dem med 2-3 spsk olivenolie og salt. Bred dem ud på bagepapir, og bag dem møre i den varme ovn, ca. 25-30 minutter.
- Rist hasselnødderne på en tør, varm pande (eller endnu nemmere; i den varme ovn). De skal have 4-6 minutter. Lad dem køle lidt. Gnid de værste hinder af, og pil
- pistacierne.
- Hak nødderne groft. Rør skyr med mayonnaise, chili og lime. Smag til med salt. Anret brøndkarsen på et fad, top med varme, søde kartofler, brud af feta, dressing og nødder. Server straks.
PRØV OGSÅ: Sprød fisk med raita med æble, løg og agurk
PRØV OGSÅ: Ærtesuppe med sprøde fetabrød