-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Sprød salat med æggedressing
En skøn let aftensmad eller frokostret.
Total:25 minutter
Ingredienser
- Croutoner
- ½ ciabattaflute
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk olivenolie
- salt.
- 4 hoveder hjertesalat eller baby romaine
- 1 god håndfuld kapersbær
- 2 hårdkogte æg
- 1 spsk dijonsennep
- 1 tsk honning
- 3 spsk olivenolie
- 1 spsk hvid balsamico
- salt og sort peber.
Sådan laver du sprød salat med æggedressing
- Tænd ovnen på 200 grader. Riv brødet i små stykker og kom det i en bradepande med bagepapir. Knus hvidløget over og bland brødstykkerne med olie og lidt salt. Vend det godt sammen, så alle croutoner dækkes af olie med hvidløg. Bag sprøde i ovnen i ca. 8 min.
- Skyl og tør salaten og riv den i stykker i en stor salatskål. Hak æggene fint og bland dem med sennep, honning, olie og balsamico til en tyk dressing. Smag til med salt og godt med sort peber.
- Vend salaten med æggedressingen og kom kapersbær og croutoner i.
- Tip. Du kan evt supplere med stegt kyllingebryst eller et stykke laksefilet, hvis du vil have en mere fyldig ret.
- Se også opskrift på eggs florentine med pancetta.