-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Steak med kartoffel- og ærtemos
Det er ikke helt sæson for ærter endnu. Men de frosne er faktisk virkelig gode og giver denne ret et skønt spark af forår! Jeg bruger som regel ikke frosne grøntsager, men lige præcis frosne ærter er gode til supper, dip og mos.
4
Ingredienser
- 1 kg små kartofler
- 1 spsk smør
- 3-4 spsk skyr
- 1 dl hakket purløg
- 1 dl hakket dild
- salt
- Steak og løg:
- 4 steaks
- olivenolie
- 10 fed hvidløg
- et par kviste timian
- salt og peber
- Ærtemos:
- 300 g optøede ærter
- 100 g kogte kikærter
- 2-3 spsk citronsaft
- 3-4 spsk skyr
- salt og peber
Sådan gør du
- Skrub kartoflerne, og kog dem møre i usaltet vand. Dræn vandet fra dem, og mos dem groft med et piskeris (helt rustikt!). Rør smør, skyr, purløg og dild i, og smag til med salt.
- Steak: Gnid bøfferne med lidt olie, og grill dem på en varm grillpande (eller steg dem i olivenolie på en varm pande), steg hvidløg og rosmarin med på panden. Steg hvidløgene, til de er møre og godt brankede på skallen.
- Ærtemos: Blend ærter, kikærter, citron og skyr i en foodprocessor eller med en stavblender, og smag til med salt og peber.
- Server bøfferne med stegte hvidløg, rosmarin, kartoffelmos, løg og ærtemos.
- TIP! Hvis du vil have en lettere ærtemos kan du undlade kikærter. Kikærter på dåse kan bruges i dette tilfælde, hvis du ikke har kogt selv.
PRØV OGSÅ: Broccoli-salat med radiser og avocado