-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Stenbiderrogn med kartofler
Stenbiderrogn kaldes også 'dansk kaviar' og smager helt fantastisk! Nyd forårets skønne stenbiderrogn i en frisk ret med urter og små kartofler.
6 personer
Ingredienser
- 500 g små kartofler
- 300 g renset stenbiderrogn
- 1 spsk. salt
- 1 usprøjtet citron
- 1½ dl creme fraiche 38 %
- 1 bundt dild
- 1 bundt purløg
- salt og peber
Tilbehør:
- ristet rugbrød
Sådan gør du:
- Skrub kartoflerne, og kog dem i saltet vand, til de er møre. Hæld vandet fra, og hold dem lune, til de skal bruges.
- Kom stenbiderrogn i en skål. Rør med salt og et par dråber citronsaft. Vend cremefraichen i.
- Hak krydderurter helt fint og vend med stenbiderrogn. Smag til med salt og peber.
- Skær kartofler i halve, og kom dem i små skåle. Top med stenbiderrognen, og server med ristet rugbrød.