-
Bemærker du et dyr igen og igen, er det måske et tegn: ”De vil fortælle dig noget”
-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
Sommermad: Tacosalatwraps
Ny variant af den klassiske taco.
Ingredienser
- 1 stort løg
- 1 stort fed hvidløg
- koldpresset jomfruolivenolie
- 400 g hakket oksekød
- 1 tsk stødt spidskommen
- 2-3 spsk sød chilisauce, eller efter smag
- flagesalt
- friskkværnet sort peber
- 2-3 hjerte- salathoveder
- 1 rød peberfrugt
- 1 lille rødløg
- 1-2 avokadoer
- 4-5 solmodne blommetomater eller 12 cherrytomater
- 1 lille bundt frisk koriander eller purløg
- Sådan gør du: Pil og snit løget og hvidløgsfeddet helt fint. Steg løget på en pande i olivenolie, til det er glasklart. Tilsæt hvidløget, og steg det med i nogle minutter. Tilsæt derefter oksekødet, og steg det godt igennem. Smag til med spidskommen, sød chilisauce, salt og peber. Skær bunden af salathovederne, og fjern de yderste blade. Del forsigtigt salathovederne i blade, skyl dem godt, slyng dem tørre, og fordel bladene på et stort fad. Rens peberfrugten, og pil rødløget. Del avokadoen, fjern stenen, og tag avokadokødet ud. Skær peberfrugt, rødløg, avokado og tomater i fine tern. Lad kødet køle af, til det kun er lunt. Fordel det i salatbladene, og fordel grønsagerne henover. Drys med friskhakkede krydderurter, og servér med det samme.