-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Tarte tatin med vaniljeyoghurt
6
Ingredienser
- 8 æbler, gerne Cox Orange
- 80 g smør
- 80 g sukker
- 2 plader butterdej
- lidt hvedemel
- 1 sammenpisket æg
- Til servering:
- 3 dl yoghurt naturel
- 1 stang vanilje
- 2 spsk flormelis.
Sådan gør du
- Skræl æblerne, skær dem i halve, og skrab kernehuset ud med en teske. Tag en lille pande, som kan tåle at komme i ovnen, fordel smørret i den, og drys derefter sukkeret over smørret.
- Læg æblerne tæt henover med den runde side ned. Sæt panden på komfuret, og lad det simre til smør og sukker er blevet til karamel, det tager noget tid, så vær tålmodig. Ryk æblerne forsigtig rundt, så de ikke sætter sig fast i karamellen. Sluk for varmen, når karamellen er mørk og gylden, og æblerne har taget farve. Rul butterdejen ganske let ud i lidt hvedemel, og fordel den henover æblerne, som stadig ligger i panden. Sørg for at butterdejen kommer godt ned om æblerne langs kanten.
- Pensel butterdejen med æg. Sæt panden i en 170 grader varm ovn, og bag tærten i 25 minutter.
- Lav yoghurten imens. Skrab kornene ud af vaniljestangen med en lille skarp kniv. Rør yoghurt, vaniljekorn og sigtet flormelis sammen.
- Vend tærten ud på et fad, når den er færdig, og server den lun med yoghur-ten.