-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Luftige teboller med rosiner
Lækre og luftige teboller med rosiner og et fint drys perlesukker på toppen. Her får du en god opskrift på hjemmebagte teboller.
10 stk. teboller
Total:18 minutter
Ingredienser
- 100 g smør
- 2 dl mælk
- 25 g gær
- 1 æg
- 1 spsk. sukker
- ¾ tsk. salt
- 1½ dl rosiner
- ca. 450 g manitobahvedemel eller tipo 00 hvedemel
- 1 sammenpisket æg til pensling
- 3-4 spsk. perlesukker til drys
Sådan bager du teboller
- Smelt smørret i mælken. Når det er lunkent, udrøres gæren heri. Rør æg og sukker i. Tilsæt de øvrige ingredienser.
- Ælt dejen sammen, til den er smidig.
- Stil dejen til hævning et lunt sted tildækket ca. 1 time. Form dejen til 10 boller.
- Lad dem efterhæve tildækket med et rent klæde ca. 40 min.
- Pensl med æg, og drys med perlesukker. Bag bollerne ca. 18 min. ved 200 gr.
Skønne hjemmebagte boller
-
Skønne solskinsboller
-
Cremeboller
-
Luftige teboller med rosiner
-
Chokoladeboller - bagt som brydebrød
-
Lækre boller med nutella & lakrids
-
Wienerbrødsboller med blåbær
-
Hjemmebagte krydderboller
-
Fødselsdagsboller - nem opskrift
-
Boller med chokolade - nem opskrift
-
Boller med kardemomme
-
Boller med fyld og glasur
-
Boller med valnødder