Bliv slank med brød
SPONSORERET indhold

Bliv slank med brød: 4 opskrifter

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
14. apr. 2013 | Mad | ALT for damerne

Mens det hvide brød får din vægt til at stige, får det sunde brød får din talje til at svinde.

Den gode nyhed er, at du sagtens kan lave et lækkert brød, som er sundt og ikke får vægten til at stige, blodsukkeret til at løbe løbsk eller tricker din afhængighed. Det handler om at spise brød der er fyldt med kerner, nødder, olie og gerne protein fra f.eks. skyr.

Du erstatter ganske enkelt almindeligt hvedemel, durum, speltmel, ølandshvede med med rugmel eller det nye hvidehvedemel, der er malet på hele kornet, og begynder at bruge nøddemel i din dej også. Det giver dig et brød, der er sammensat biokemisk anderledes og som ikke påvirker dit blodsukker i samme grad.

Et brød der både mætter og får din talje til at svinde, på grund af det sunde monoumættet fedt, der er i olivenolie, macadamianødder og pekannødder.

Pekanbrød

Få opskriften her

Flad-mave-brød med macadamianødder og chiafrø

Få opskriften her

Hvidt brød (på den sunde måde)

Få opskriften her


Fiberkiks

Få opskriften her


PRØV OGSÅ: 5 opskrifter med muslinger - Havets fastfood