Drømmejobbet er ledigt: Få penge for at spise Milka, Oreos & Toblerone

Foto: Getty Hvis du altid har drømt om at gøre en karriere ud af at spise chokolade, så er muligheden der nu!

Drømmejobbet er ledigt: Få penge for at spise Milka, Oreos & Toblerone

Er en af dine spidskompetencer at spise OREOs og Milka-chokolade, eller er du helt vild Toblerone? Så læs videre her:

Hvis du altid har drømt om at have et job, hvor du fik penge for at spise chokoladekiks og chokolade, så er svaret på dine drømme måske lige her:

For lige nu søger den internationale koncern Mondelēz International, i følge Theinsider.com, hele fire(!) professionelle chokoladesmagere til deres fabrik i Birmingham, hvor de blandt meget andet fremstiller Cadburys, Toblerone, Chips Ahoy-cookies, Oreo-kiks og Milka-chokolade.

LÆS OGSÅ: Gode nyheder til dig, der elsker Oreos… Og Game of Thrones

Hvis det er noget for dig, skal du ifølge jobopslaget hjælpe til med at finjustere smagen på chokolade-produkterne, inden de kommer på markedet. Og sammen med panel bestående af ca. 11 med-smagere stå for at evaluere smagen på allerede eksisterende produkter. For at kvalificere sig til jobbet kræver det sådan set ikke andet end gode smagsløg - og selvfølgelig en stor kærlighed til chokolade og chokoladekiks.

Og det bedste af det hele er, at du IKKE behøver at have nogle forudgående erfaring som professionel smager – Mondelez-koncernen vil stå for at træne dig og dine smagsløg og ikke mindst lære dig de korrekte ord og termer, der skal bruges til at beskrive produkterne og deres smag.

Hvis du bliver en af de heldige udvalgte, vil dine arbejdsopgaver bestå af at skulle smage på nye produkter og teste de forskellige kiks og chokolader, inden de rammer hylderne i mere i 150 lande verden over. Lyder det som noget for dig – så kan du søge lige her 

Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade og Viralt

610x200_woordy_knap2.jpeg