Tryl med dej
Foto: Line Thit Klein Asparges-minitærte

Nemme tærter, sprøde samosa til sød pizza.

Dej kan bruges til virkelig mange ting i køkkenet. Alt fra nemme tærter, sprøde samosa til sød pizza.Her får du kok Pernille Skjødts favoritter.Alle opskrifter er til ca. 4 personer.


Samosa med kylling & mangosalsa
Haps. Samosa er Indiens svar på en hurtig snack, der kan købes på mange gadehjørner. Lav dej, og fyld derhjemme – det betaler sig. Få opskriften her.


Focaccia med grønt & rosmarin
Italienernes elskede brød – her med ekstra grønt i. Få opskriften her.


Asparges-minitærte
Et rigtigt forårshit med groft mel i bunden, der bliver sprød, når du ruller den tyndt ud.
Ca. 10 portionsforme. Få opskriften her. 


Grøntsager i tempura med chilidip
Sprødt i sprødt. Friter dine grøntsager i tempuradej, og server dem som snack. Få opskriften her.


Rabarberpizza med vaniljeis
Pizza er ikke kun med tomat og ost. Prøv den i en sød version med rabarbar og en god skefuld vaniljeis til. Få opskriften her.


PRØV OGSÅ: Sundt og nemt: Nem mad til hverdagsgæster

PRØV OGSÅ: Spicy gæstemad

PRØV OGSÅ: Sund og nemt: Småt men godt