-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Grøntsager i tempura med chilidip
Sprødt i sprødt. Friter dine grøntsager i tempuradej, og server dem som snack.
4
Ingredienser
- 175 g hvedemel
- 1½ tsk bagepulver
- ½ tsk salt
- 1 dl vand
- 2-3 isklumper
- olie til fritering
- 1 bundt grønne asparges
- 1 rød peberfrugt
- ½ broccoli
- ½ chili
- koriander
- Tilbehør: sød chilisauce eller anden god chilidip
Sådan gør du
- Rør mel, bagepulver, salt og vand sammen med isklumper, til det opnår tyk konsistens a la pandekager. Knæk bunden af de grønne asparges. Halver peberfrugten, og fjern kernerne, skær peberfrugten i grove, aflange stykker. Skær broccolien i små buketter.
- Varm olien op i en dyb sauterpande eller gryde. Olien er varm, når du stikker en træpind ned, og det bobler omkring den. Dyp grøntsagerne enkeltvis i dejen, og steg dem, til de er sprøde og gyldne.
- Tag dem op, og lad grøntsagerne afdryppe på fedtsugende papir. Drys med salt og eventuelt lidt tørret, knust chili. Skær lidt frisk chili, og kom over de sprøde grøntsager sammen med frisk koriander. Server de sprøde grøntsager med f.eks. sød chilisauce.
PRØV OGSÅ:Samosa med kylling & mangosalsa
PRØV OGSÅ:Asparges-minitærte
PRØV OGSÅ: Focaccia med grønt & rosmarin