-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
To slags ost med dadler, valnød & figenrelish
Slut en god middag eller en lækker julefrokost af med to slags ost - her byder vi på friske dadler med blå ost og valnød & brie med figenrelish.
Total:10 minutter
Ingredienser
- Friske dadler med blå ost og valnød
- Friske dadler
- Cremet blå ost, f.eks. gorgonzola
- Valnødder
- Brie med figenrelish
- God landbrie i små trekantede bidder
- 175-200 g bløde figner
- Lidt knuste fennikelfrø
- Et par spsk god, lagret balsamico
- Friske dadler med blå ost og valnød
- Udsten friske dadler, fyld dem med lidt cremet blå ost, f.eks. gorgonzola, og stik en halv valnød i hver ostebid.
- Brie med figenrelish
- Skær god landbrie i små trekantede bidder. Hak 175-200 g bløde figner fint. Rør dem med lidt knuste fennikelfrø og et par spsk god, lagret balsamico og top en smule på hver ostebid. Drys med lidt groftknuste fennikelfrø.