Trifli med rabarber og jordbær
Ingredienser
- 125 g rabarber (stykker)
 - 75 g jordbær
 - vaniljekorn
 - multisød
 - ½ dl vand
 - Fyld:
 - 15 g havregryn
 - 15 g mandler (hakkede)
 - multisød
 - Vaniljecreme:
 - 100 g DDV yoghurt 7%
 - 1–2 spsk multisød
 - vaniljekorn
 
- Kom rabarber, jordbær, vaniljekorn, multisød og vand i en gryde og kog under låg i i ca. 15 minutter.
 - Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande, til de tager farve.
 - Tilsæt sødestof, vend hurtigt blandingen rundt og hæld denud på et stykke bagepapir.
 - Afkøl blandingen. Rør yoghurt, multisød og lidt vaniljekorn sammen.
 - Anret kompotten i portionsglas med fyldet ogvaniljecremen ovenpå.
 - Kalorier 340 kcal
 - Protein 14 g (16%)
 - Kulhydrat 34 g (45%)
 - Fedt 15 g (39%)
 - Kostfibre 9 g
 - Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
 - Køb bogen - klik her