-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Nem grøn sommerpasta, lækre peberbøffer & en skøn kylling med citrus Her er ugens madplan til dig
Nem mad til en skøn sommeruge – i denne uge er madplanen fyldt med lækre sommerretter, som forhåbentligt kan nydes i det fri på en lun sommeraften. Du finder som altid opskrifter og indkøbsliste til hele ugen lige her:
I denne uge starter vi med en Meatless Monday og laver en nem pastaret med sommerens lækre grønne ærter.
Tirsdag griller vi lækre peberbøffer og serverer dem med senneps-persille-smør og en skøn kartoffelsalat.
Onsdag skal vi have gode gammeldags wienerschnitzler, og torsdag byder madplanen på en lækker pastasalat med kødboller – ren Lady & Vagabonden.
Fredag laver vi lækker kylling med citrus, og skulle du få tid og lyst byder madplanen også supernemme og lækre hjemmelavede jordbærkager med myntecreme.
Du finder som altid alle opskrifter og en indkøbsliste lige her. God fornøjelse med ugens madplan og velbekomme!
KØD/FISK
1 kylling, ca. 1,3 kg
4 tournedoser eller andre gode bøffer
4 kalve- eller skinkeschnitzler
400 g hakket magert kalve- og flæskekød
MEJERI
150 g smør
3 dl fløde
105 g parmesan
1 æg
2 dl cremefraiche
35 g smuldret feta
FRUGT/GRØNT
1-1½ kg nye kartofler (til kartoffelsalat)
800 g kartofler (til dildkartofler)
1 lille rødløg
150 g nye ærter (bælgede)
2 hvidløg
3 økologiske citroner
2 appelsiner
1 agurk
kødet af 2 avokadoer
½ bundt salvie (finthakket)
1 bundt bredbladet persille
1 bundt dild
1 lille løg
400-500 g gulerødder
1 courgette
Frisk brøndkarse
Frisk rosmarin
Frisk mynte
Friske grene rosmarin
KOLONIAL/DIVERSE
400 g spaghetti
350 g pasta-skruer (gerne fuldkorn)
2-3 spsk. sorte oliven
1 spsk. grov sennep
100 g rasp
25 g valnøddekerner
4 spsk blomsterhonning
1 fuldkornsbaguette
Tilbehør: grønsager (f.eks. gulerødder) til wienerschnitzlerner
Vil du også lave jordbærkagerne skal du købe: 2-3 gode lagkagebunde, 100 g mørk chokolade, 500 g jordbær, 50 g mandelsplitter, 2 dl cremefraiche, 38 %
2 spsk. flormelis, korn af 1 vaniljestang og 1 bundt frisk mynte