-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Nem pastasalat med kødboller & pesto
Her får du en superlækker opskrift på en sund og nem pastasalat. Pastasalaten laver du hurtigt med en skøn hjemmelavet pesto, og serverer med hjemmelavede og nystegte kødboller til. Det er sund og nem aftensmad, når det er allerbedst.
Næringsindhold
- Energi pr. person:630 Kcal
- Fedt:30 %
- Protein:24 %
- Kulhydrat:46 %
Pastasalat med kødboller til 4 personer
Ingredienser
- 400 g hakket magert kalve- og flæskekød
- 1 lille hakket løg
- 1-2 fed knust hvidløg
- 1 spsk finthakket rosmarin
- 1 spsk finthakket mynte
- 1 spsk reven skal af økologisk citron
- salt, peber
- olie til stegning
- citronsaft
- Pastasalat med brøndkarse-valnødde-pesto:
- 350 g pasta-skruer (gerne fuldkorn)
- 25 g valnøddekerner
- 25 g reven parmesanost
- 2 spsk mynte
- 35 g brøndkarse
- 3 spsk olivenolie
- 2-3 spsk citronsaft
- 25 g brøndkarse
Sådan gør du
- Kog pastaen.
- Blend valnøddekerner, ost og mynte samt brøndkarse. Tilsæt olien lidt efter lidt sammen med citronsaften. Smag til med salt og peber, før pestoen vendes med pastaen. Pynt med brøndkarse.
- Ælt kødet med de nævnte ingredienser.
- Form det til 12 store kødboller, og steg dem gyldne på panden i 8-10 minutter.
- Ryst panden undervejs, så de får en fin facon, og pres citronsaft over mod slutningen af stegningen.
- Drys evt. med ekstra reven citronskal, og server de varme kødboller til salaten.