-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Uimodståelig chokolade semifreddo
Chokolade semifreddo - ja, hvem kunne ikke spise sådan en!
CHOKOLADE SEMIFREDDO
Tid: ca. 20 min. plus frysetid
(ca. 1½ liter)
3 pasteuriserede hele æg
4 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. vaniljesukker
220 g sukker
5 dl piskefløde
300 g mørk chokolade, f.eks. Valrhona Guanaja 70 % kakao
1. Kom æg, æggeblommer, vaniljesukker og sukker i en skål. Kom skålen i en gryde med vandbad, og pisk med en elpisker i 6-8 min., indtil det tykner. Tag skålen af varmen, og afkøl forsigtigt.
2. Hak al chokoladen, og smelt 200 g i en skål over vandbad eller i mikrobølgeovnen ved svag varme.
3. Pisk fløden til tykt skum, og fold forsigtigt med æggemassen sammen med smeltet chokolade og hakket chokolade.
4. Fordel iscremen i kopper. Dæk dem til, og stil dem i fryseren natten over.
► SE OGSÅ: Lækker regnbueis
► SE OGSÅ: Nem vandmelon-is
► SE OGSÅ: Citronfromage-is med pistacier