-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Veggiesalat de luxe
Her er en skøn og sund salat, der både kan nydes lun, men som også sagtens kan spises dagen efter som madpakke.
Næringsindhold
- Energi pr. person:482 Kcal
- Fedt:45 %
- Protein:14 %
- Kulhydrat:41 %
2 personer
Total:35 minutter
Ingredienser
- 2 store søde kartofler
- 2 spsk. sesamfrø
- 1 spsk. flydende honning
- 1 spsk. misopasta
- 1 spsk. limesaft
- 1 spsk. soja
- 1½ spsk. mayonnaise
- 4-6 kejserhatte
- Lidt olie til stegning
- Salt
- 2 håndfulde rucola
- 2 dl bælgede edamamebønner
- ½ bundt forårsløg
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 220 grader. Skrub kartoflerne, og skær dem i skiver.
- Bred dem ud på bagepapir på en bageplade, dryp dem med lidt olie og drys dem med salt.
- Bag dem møre i den varme ovn i 20-25 minutter.
- Rist imens sesamfrøene på en tør, varm pande i 1-2 minutter, eller til de dufter.
- Kom dem i en morter, og knus dem. Rør sesamfrø med honning, miso, lime, soja og til sidst mayonnaise. Smag til.
- Skær svampene i skiver, og steg dem gyldne i lidt olie på en stor, varm pande. Krydr med salt.
- Snit forårsløgene fint. Anrét svampe, søde kartofler, rucola og edamamebønner i to store skåle.
- Top med dressing og forårsløg. Servér straks.