Jacky O'Shaughnessy på 62 år er blevet model for American Apparel

Foto: Instagram, American Apparel Jacky O'Shaughnessy på 62 år er blevet model for American Apparel

Jacky O'Shaughnessy 62 år model American Apparel

62-årig i undertøjskampagne for populært tøjmærke

Man kan roligt sige, vi er inde i en stime. Først var det Olsen-tvillingerne, der brugte en 65-årig model i deres kampagne for luksusmærket The Row. Siden har den amerikanske tøjkæde American Apparel ustyret deres mannequiner med en opsigtsvækkende hårpragt mellem benene. Idealer for skønhed bliver langsomt rykket. Hurra for det.

Og nu er de to seneste mest opsigtsvækkende tiltag vel nærmest fusioneret i American Apparels undertøjskampagne, hvor den 62-årige skuespiller Jacky O'Shaughnessy er blevet brugt som model.

Billedet af den modne model delte tøjkæden på deres Instagram og Facebookprofil 30. januar med kommentaren "sexet har ingen udløbsdato".

Samarbejdet skulle angiveligt være kommet op at stå for flere år siden, da repræsentanter for tøjmærket stødte ind i Jacky på en restaurant i New York, hvor hun bor.

LÆS OGSÅ: Sådan ser andre kvinder ud nøgne

De indledte en snak om sundhed, alder og skønhed, som de sluttede af med at spørge, om hun ville optræde i en af mærkets kampagner. Og det takkede hun tydeligvis ja til; hendes første modeljob nogensinde.

I 2012 optrådte hun på billeder med overskriften Advanced Basics iført lidt mere tøj end det seneste, hvor hun sidder i blondeundertøj i lilla nuancer.


Billedet, kæden delte på de sociale medier.

American Apparel er generelt kendt for at bruge "virkelige" mennesker i deres kampagner og har til tider efterlyst nye ansigter til deres kampagner blandt deres kunder.

Konklusionen må være, at gråt i den grad er hot for tiden.

LÆS OGSÅ: Populær tøjkæde hylder busken