Christine Svingkær Egholm
SPONSORERET indhold

"Det er jo egentlig ikke interessant, hvordan vi går rundt og ser ud"

Der er ikke meget tid til lange makeuprutiner, når man er mor til to små børn. Derfor har blogger Christine Svingkær Egholm mere fokus på kaffe og gode morgenkram samt C-vitamin og solfaktor, når dagen starter.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat & PR
05. okt. 2021 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af... kaffe, morgenkram fra mine børn, at vaske mit ansigt med koldt vand og efterfølgende hudpleje. De dage, jeg er artig, husker jeg både fugtserum, C-vitamin og spf.

At pleje min hud betyder for mig... at give mig selv et lille rum til lidt egenomsorg. Jeg har små børn og ikke altid vildt meget tid til hudpleje, men jeg øver mig på at have en stram rutine, for man skal ikke underkende vanens magt. Og når man ikke behøver at tage så meget stilling, er det nemmere bare at få det gjort. Ligesom med tandbørstning – det skal gøres, så det gør man.

Jeg lægger makeup... når jeg skal noget særligt. Jeg når det ikke altid til hverdag, og det har jeg forliget mig med.

Jeg plejer mit hår med... olier! Jeg elsker hårolie. Jeg har lidt forskellige, som jeg veksler imellem, men for tiden er jeg gladest for Olaplex, som også laver en rigtigt god leave-in conditioner. Det er et genialt trick til mødre, der ikke har tid til at stå i badet og vente på, at hårkuren trænger ind.

Den bedste duft for mig... afhænger af mit humør. For tiden skifter jeg mellem Skin fra Clean, Mediterranean Honeysuckle in Bloom fra Aerin og Lancômes klassiske Mademoiselle.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af min veninde. Det var at få bukket vipper permanent nu og da med et lash lift. Jeg gør det især i sommertiden, og det er én af årsagerne til, at jeg ikke føler behov for at bruge makeup om sommeren.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et par skønhedsråd... ville de være: Pluk dine øjenbryn lidt mindre, gå til en bedre frisør, og bid det i dig og få rettet dine tænder, så du ikke skal bøvle med det i starten af dine tredivere.

Den alder, jeg har nu... er lidt hård. Jeg har to små børn, og der er ikke så meget tid til at pleje sig selv. Hverken til frisørtider, daglige rutiner, motion eller søvn. Jeg satser på et stærkt comeback om et par år.

Nutidens skønhedsideal... er forhåbentligt på vej i en lidt mere nuanceret retning. Jeg håber, at diskursen omkring skønhed har fået lidt mere bredde, når min datter bliver teenager. Og så håber jeg, at den øgede fokus på diversitet og body positivity også betyder, at vi alle sammen kan få et lidt mere afslappet forhold til vægt og størrelse. For det er jo egentlig ikke interessant, hvordan vi går rundt og ser ud eller er genetisk skabt – det er langt mere interessant, hvem vi er, og hvad vi udretter.

Jeg føler mig smukkest... når jeg har haft tid til at gøre lidt ud af mig selv. Når håret er blevet krøllet, og jeg har haft mulighed for at tage tøj på, som jeg befinder mig godt i – og som ikke bare er praktisk og mor-venligt.

Christine Svingkær Egholms skønhedsfavoritter:

a-derma exomega control.jpg

Mild creme til sart hud

A-Dermas klassiske Exomega er perfekt til min eksemhud. Jeg er totalt afhængig af den og bruger den året rundt. Exomega Control Lotion, A-Derma, 265 kr.

duo concealer nilens jord.jpg

Den allergi-venlige concealer

Denne concealer er genial til mine trætte eksemøjne, fordi den er Allergy Certified, og så holder den hele dagen. Duo Concealer, Nilens Jord, 200 kr.

ole henrisken banana bright vitamin c serum.jpg

Kongen af C-vitamin

Ole Henriksen er kongen af C-vitamin. Jeg forsøger at huske at bruge dette serum hver eneste morgen, for C-vitamin indgår i kollagensyntesen og kan samtidig booste effekten af spf. Truth Banana Bright Vitamin C Serum, Ole Henriksen, 635 kr.

beaute pacifique serum paradoxe.jpg

Hverdagsfavorit

Paradoxe Serum, Beauté Pacifique, 400 kr. (sponsoreret)

sanzi beauty.jpg

Hjælp til fine vipper

Jeg er født uden ret mange vipper, så jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få. Dette vippeserum virker virkelig. Eyelash Growth Serum, Sanzi Beauty, 490 kr.

plaisir collagen optimizer.jpg

Kost-tilskud med kollagen

Jeg er blevet rigtigt glad for kollagentilskud, og de her er nemme at sluge, har ingen grim bismag og indeholder en god mængde kollagen. Inner Beauty Collagen Optimizer, Plaisir, 300 kr.

Anbefalet til dig