Anne Staunsager
SPONSORERET indhold

Makeupartist Anne Staunsager: "Den er min nyeste favorit"

Makeupartist Anne Staunsager vækker krop og ansigt med et iskoldt skyl, lader sin hud ånde i weekenderne, og så sætter hun pris på, at 40'erne har givet hende en ny "no bullshit"-bevidsthed. Mød makeupartisten her.

Af:: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
30. dec. 2020 | Mode | ALT for damerne

I to årtier har Anne Staunsager arbejdet som makeupartist, og hun glæder sig over, at skønhedsidealet aldrig har været mere rummeligt end nu. Selv elsker hun et enkelt og naturligt look – og at tage sig tid til at dufte, sanse, reflektere og meditere.

Min morgenrutine består af.... et bad med efter- følgende iskoldt skyl i minimum 30 sekunder. På den måde vækker jeg både min krop og mit hoved. Jeg renser mit ansigt, og bagefter påfører jeg i øjeblikket først Essence og derefter 30 Day Treatment, begge fra Bioeffect. Derefter tager jeg lidt makeup på, vækker min datter, og så laver jeg en smoothie til os.

At pleje min hud betyder for mig... at jeg passer på den. Jeg elsker følelsen af at rense alt det gamle af, både morgen og aften, og derefter påføre ny fugt og pleje. Jeg værdsætter især weekenderne, hvor jeg ikke bruger noget makeup, men bare kan lade huden ånde.

Jeg lægger makeup, når... jeg skal på job eller til fest. Der er ikke den store forskel, bare en anelse mere på øjnene til fest. Jeg prøver altid at holde det naturligt, og det er især vigtigt for mig, at huden har en organisk og smuk glød.

Læs også: Journalist og model Ayse Dudu Tepe: "Det har vi heldigvis fået øjnene mere op for"

Den bedste duft for mig er... dufte som patchouli, salvie og rose, som minder mig om, at ”connecte” til mig selv. Jeg har altid en duftolie, som er helt vidunderlig, med i min taske, så når jeg føler, at jeg mister jordforbindelsen, går jeg lige for mig selv, dupper lidt på håndleddet og trækker vejret ind i mine hænder. Det giver mig ny energi og styrke.

Den alder, jeg har nu, er... fuld af refleksion. Al den usikkerhed, som var forbundet med ens 20’ere og 30’ere, er blevet erstattet med en ny ”no bullshit” bevidsthed. Jeg er den, jeg er. Og det er så dejligt befriende. Jeg hviler mere i mig selv end nogensinde før. Da jeg blev mor, satte det livet i perspektiv, og det var virkelig sundt for mig at lære, at der var vigtigere ting i livet end mig selv. 

Nutidens skønhedsideal... har virkelig rykket sig, siden jeg var ung. Det er så vidunderligt at se, hvordan det at være anderledes er blevet en styrke. At det er blevet normalt at turde være sig selv. Det gør mig glad, og jeg håber, udviklingen fortsætter i den retning, så jeg forhåbentlig kan se min datter vokse op i en verden, hvor individualitet er en styrke, og skønhedsidealerne bliver bredt ud til at passe til den, man er.

Jeg føler mig smukkest, når... jeg har fat i mig selv. Både min indre styrke og bevidsthed, og mit ydre ved at træne, spise sundt, og når jeg får mediteret. Så får jeg fat i min inderste, dybeste taknemmelighed for alt det, jeg har i mit liv.

Læs også: Charlotte Torpegaard: Denne del har været glemt i jagten på det rynkefri ansigt

Anne Staunsagers favoritter:

body_lotion.png

Daglig luksus

Denne bodylotion har jeg brugt i flere år, for den gør huden så blød og lækker. Det er et luksusprodukt, som jeg bruger dagligt. Jeg bruger den også på min datter, når hun har været i bad. Acai Body Lotion, Rudolph Care, 400 ml, 495 kr.

foundation.png

En ny favorit

Kjær Weiss har lavet en smuk og naturlig foundation, som føles lidt serum-agtig. Den giver huden den smukkeste glød, og selvom den er let, så dækker den nok til at tage rødme og jævne farveforskelle ud. Den er min nyeste favorit. Liquid Foundation, Kjær Weiss, 350 kr.

blush.png

Farve til kinderne

Jeg kan bedste lide blush, der har en underspillet smuk og naturlig farve med en anelse shine. Det giver huden friskhed og glød. Blush, Blush Please, Mac, 225 kr.

kur.png

Den årlige kur

Bioeffect har lavet en intens kur, som jeg bruger 1-2 gange om året for at booste min hud og give den en frisk glød. Jeg ser en tydelig forbedring, hver gang jeg bruger den. 30 Day Challenge, Bioeffect, 2.000 kr.

tromborg_lip.png

Hverdagsfavorit

Lip Cure, Tromborg, 160 kr.

serum.png

Naturligt lækker

Når jeg ikke bruger Bioeffect i ansigtet, så bruger jeg Moonlight Renewing Serum fra Naughty Alchemist, som udelukkende er lavet af naturlige ingredienser. Den føles som en olie, men den trænger hurtigt ind. Jeg bruger den hver aften og giver mig god tid til at massere den ind enten med fingrene eller en gua sha. Jeg kan også finde på at duppe en lille smule på kindbenene som highlighter, efter jeg har lagt makeup. Moonlight Renewing Serum, Naughty Alchemist, 550 kr.

Anbefalet til dig