crocs til hunde

Foto: Amazon Den ikoniske sko af gummi fås nu til din allerbedste firbenede ven...

Årets hotteste accessory: Nu kan du få dem til din hund

Hører du til den gruppe af mennesker, der bare elsker de bløde og farverige sko, kan du nu udvide din Crocs-samling med et par til din hund. Ja, du læste rigtigt – på Amazon kan du nu købe Crocs til hunde.

Crocs er om noget en sko, der deler vandene – enten elsker du dem, eller også hader du dem. Der findes faktisk ret få mennesker, der ikke har en holdning til den bløde og (lad os bare være ærlige her) superbehagelige sko i gummi.

Og skulle du høre til førstnævnte gruppe af mennesker, der B-A-R-E elsker den bløde, bøjelige sko, så kan du nu udvide din Crocs-kollektion med de fineste små Crocs. Til din hund. Ja, du læste rigtigt – nu kan du købe de fineste små Crocs til din allerbedste firbenede ven.

SE OGSÅ: Sådan bager du dine egne hundekiks

De fine Crocs fås i flere farver

De små, fine sko til din hund er ikke et officielt Crocs-produkt, men de ligner originalen. De fås i mange fine farver, blandt andet gul, pink, grøn og blå, og du kan købe sæt af to og fire, som du kan mixe og matche.

Men husk – de er kun til pynt

Meeeen – og der er et stort men – de små, fine Crocs til hunde er ikke beregnet til at gå tur i eller til at lege i. De er udelukkende beregnet til et sødt foto-øjeblik eller som en lille sjov gimmick. Så hvis du står og mangler en sød lille gimmick til hunden (eller hundeejeren) i dit liv, er ideen hermed givet videre.

De fine Crocs til hunde kan købes på Amazon.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kæledyr og Viralt