Lone Bjørn Nielsen
SPONSORERET indhold

“Denne selvbruner-natmaske har ingen grim lugt og smitter ikke af på sengetøjet”

Lone Bjørn Nielsen, stifter af Elements Group, der distribuerer et udvalg af skønhedsmærker i Skandinavien, prioriterer helhedsoplevelsen, når hun vælger plejeprodukter. Og så skal de være nemme at bruge.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Privat og PR
28. jun. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Solkysset hud

Udover at være præsenteret i den smukkeste emballage kan denne bronzer vække et træt ansigt til live på et øjeblik. Den giver et naturligt "sunkissed" look og er blød og ultrafin at arbejde med – og god at have med til at friske op i løbet af dagen.

Instaglam ­Compact Deluxe Bronzing ­Powder, Rodail, 595 kr.

2. Favoritten

Det eneste skønhedsprodukt, jeg aldrig vil være foruden, er Biodermas rensevand. Den er intet mindre end verdens bedste skønhedsprodukt og fjerner både makeup og renser huden til perfektion på et splitsekund uden at efterlade den stramme fornemmelse, som mange renseprodukter giver.

Sensibio H2O Micellar Water, Bioderma hos Med24.dk (sponsoreret), 119 kr.

3. Quick fix

Når jeg trænger til ekstra liv og glød i huden, smører jeg mig ind i denne selvbrunende natmaske, inden jeg går i seng. Så vågner jeg op med lækker glød næste morgen. Der er ingen grim lugt, ingen afsmitning på sengetøjet, og min hud er gennemplejet og let "solbrun", når jeg står op.

Sleep Mask Tan Face, James Read hos Nicehair.dk (sponsoreret), 225 kr.

LÆS OGSÅ: 5 makeuptrends til din sommer

4. Velduft

Aurelias aluminiumsfrie creme-til-pudder-deodorant holder mig virkelig frisk døgnet rundt, og så er jeg vild med duften af eucalyptus, tea tree og pebermynte. Når det gælder parfume, har jeg brugt Cleans dufte i 12 år og bliver aldrig træt af dem. Jeg er glad for Citron Fig fra Clean Reserve-serien.

Botanical Cream ­Deodorant, Aurelia, 195 kr.

Citron Fig, edp 100 ml, Clean ­Reserve, 850 kr.

5. Som nyvasket

Til de dage, hvor jeg springer hårvasken over, er Lee Staffords tørshampoo en life saver. Et par pift med den, og mit hår dufter skønt af kokos og ser nyvasket og voluminøst ud igen.

Coco Loco Coconut Dry Shampoo, Lee Staffords, 119 kr.

6. Multisalven

Dr. Lipp-salven er altid at finde i min taske, bil og badeværelsesskuffe. Den bruges på læber, neglebånd og til tørre hårspidser, og jeg er vild med, at den er 100 % naturlig.

Original Nipple Balm for Lips, Dr. Lipp, 125 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

... bliver en pause fra hverdagen med et Recharge Retreat hos Powerhouse CPH, hvor vi rejser til et skønt lille hideaway på landet på Mallorca og bruger fem dage på ro, træning, sol og skøn vegetarisk mad. Se mere på Powerhousecph.dk

Anbefalet til dig