Marie Lodberg
SPONSORERET indhold

Skønhedsredaktørens majfavoritter: ”Du ligner en million”

God glød, creme til kroppen og knald på øjnene. Værsgo, skønhedsredaktørens varmeste anbefalinger.

Af: Marie Lodberg Foto: Privat
16. maj. 2022 | Mode | Eurowoman

Bodyologist

Det nye danske hudplejebrand Bodyologist har, som navnet antyder, kroppen i fokus og tilbyder shower gels, scrubs, serum, og hvad kroppen ellers kan begære på højt niveau. Deres nærende kropscreme gør virkelig godt.

Night Glove Body Cream fra BODYOLOGIST, 349 kr.

LÆS OGSÅ: Emma Nois majfavoritter: ”Hjertebanken”

arakai

Nu skal røgelsen have det smukt! Den håndlavede røgelsesholder er kreeret af keramikeren Franca-Christina Christophersen og lavet eksklusivt til det fine skønhedsmekka Ara’kai Beauty i København.

Røgelsesholder fra Ara’kai, 340 kr.

mantle

Trænger huden i ansigtet til at føle sig værdsat og få masser af fugt, konsulterer du Mantle, som er baseret på cannabis helende egenskaber. Produkternes rige konsistenser er en fornøjelse og smører huden med glød. Hvis du skal starte med ét produkt, skal det være deres natmaske, som giver skønhedssøvn.

The Dream Mask fra MANTLE, 550 kr.

gucci

Nej, øjenskygge er ikke et fortidslevn fra 90’erne. Det er drønmoderne og med Guccis drøm af en palet, vælger du selv, om du vil matche forårshimlens blå, eller gå mere stille med dørene og give dem et strejf af rose.

Beauté Des Yeux Floral Eyeshadow Palette fra GUCCI, 1.235 kr.

LÆS OGSÅ: Leder: ”Kan et modemagasin være kunst?”

Hermès Plein Air

Lys og liv. Det er dét, huden skal udstråle. Og det kommer den til, når den får en omgang med Hermès’ nye lette foundation, der dækker samtidig med, at huden kan trække vejret.

Plein Air fra HERMÈS, 596 kr.

Frama Apothecary Tubes

Frama er ikke bare eminente til at lave møbler i træ og glas til at drikke af. Det danske designfirma er også dygtige til skønhedsprodukter. Deres ‘næse’ Lena Norling rammer plet med sine velkomponerede dufte, og nu kan du nyde signaturduften Apothecary i en håndcreme og bodylotion på tube.

Hand Cream Tube, 210 kr. og Body Lotion Tube, 260 kr. Begge fra FRAMA

VERDEN D'ORANGERIE

Hvad er det her dufter af? Verden. Verden? Ja, det hedder det nye hudplejemærke med særligt fokus på dufte og deres virkemidler. Serien er inddelt i tre duftkategorier: citrus, friske urter, træ og røget grønt. Snus ind, og træk vejret dybt, min ven.

Bath Oil fra VERDEN, 525 kr.

Anbefalet til dig