Skønhedsfavoritter Eurowoman Marts

Foto: Getty Images Dobbelt op på fransk elegance. Catherine Deneuve og Françoise Hardy i 70’erne.

Skønhedsredaktørens martsfavoritter: ”Looking good”

Håret, huden, læberne og… tungen. Hver en centimeter af kroppen skal have det smukt og godt.

Lancome

Hvis du ikke kan komme til Paris, må Paris komme til dine læber. Lancômes nye læbestiftopgradering byder på masser af hyaluronsyre, så læberne altid er velsmurte – og nu er det også på tide, at læbestiften får et ægte comeback.

L’Absolu Rouge i farven 274 fra ­LANCÔME, 265 kr.

LÆS OGSÅ: Emma Nois martsfavoritter: ”Lad dit lys skinne”

Ling

Tørster huden, er det bare med at klappe den kærligt med Lings kultdråber. En blanding af skintonic, fugtserum og olie, som bruges under dag- og natcreme. Den type flaske, der gerne måtte være bundløs.

Dual Moisture Emulsion fra LING, 600 kr.

Cosmic Dealer

Gud ske tak og lov for, at skønhedsbranchen også har humor. Det betyder dog ikke, at det kun er for sjov. Dette metalaggregat er en tungerenser og hedder A Tongue Cleaner Saved My Life. Og det ved vi jo godt, at en tungerenser ikke kan, men den kan til gengæld skrabe tungen fri for de bakterier og den Roskilde Festival-ånde, din mund arbejder på i løbet af natten. Den skal bruges som det første om morgenen, og det betyder efterfølgende morgenkys, der bliver taget vel imod.

A Tongue Cleaner Changed My Life fra COSMIC DEALER, 179 kr. hos Shop.Ilovebeauty.dk

L:A Bruket

Huden i ansigtet får en masse opmærksomhed. Nu er det kroppens tur med en muddermaske, der trækker urenheder ud af huden, tilfører masser af fugt og passer godt på alle hudtyper. Skal på ren hud, virke et kvarter, indtil den er tørret ind, og skylles af med koldt vand for at sætte ekstra gang i blodcirkulation. Uh.

Body Clay Mask fra L:A BRUKET, 360 kr.

No 1 de chanel

Der er de velkendte dufte Chanel No 5 og Chanel No 19, og nu er der et nyt afgørende nummer i Chanels talrække, og det er No 1. Chanel har netop lanceret en ny skønhedslinje, der inkluderer hudpleje, makeup og duft. Voila, en serummist, der giver den der dewy glow, vi alle går rundt og tørster efter.

Sérum-En-Brume Revitalisant fra NO 1 DE CHANEL, 630 kr.

LÆS OGSÅ: Leder: ”Guld, diamanter og en opal”

Mona Tougaard

Er det ikke...? Jo! Den danske model Mona Tougaard med hud to die for

111Skin

Hvis der er noget, det engelske mærke 111Skin kan finde ud af, er det at lave masker, der ikke bare gør huden blød, men også giver glød. Eksfolier først med den ene, og giv så huden en ordentlig omgang næring med den anden.

Rose Quartz Exfoliating Mask, 1.040 kr. og Molecular Hydration Mask, 820 kr.

Begge fra 111SKIN hos ­Net-a-porter.com

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed, Hudpleje og Makeup