Skønhed på budget
SPONSORERET indhold

Medmindre du sværger til et af de dyre mærker, er denne billige mascara absolut lige så god - om ikke bedre

Makeupartist Sara Rostrup deler sine favoritprodukter på budget.

Af: Tilde Mariann Broge-Starck Foto: Sara Rostrup
28. aug. 2015 | Mode | ALT for damerne

Interesserer du dig for skønhedspleje, produkter, der udretter det, de lover og makeuptips, så er du sikkert stødt på Sara Rostrup før. Som tidligere skønhedsredaktør på Eurowoman, leverandør til en lang række artikler i ALT for damerne, makeupartist for L'Oréal og blogger på Youblush.com er hun en af beauty-branchens mest brugte eksperter. Sara ved, hvad hun taler om, når hun giver fifs til de perfekte smokey eyes, anbefaler cremer og guider til de bedste læbestifter. Derfor har vi bedt hende dele sin favoritprodukter på budget. Besøg også hendes blog, hvor hun hver tirsdag tipper om et nyt budgetprodukt.

LÆS OGSÅ: Læge: "Denne creme er øjencremernes hellige gral"

- Denne læbepomade skabte et verdensomspændende hype da den blev lanceret. Jeg tror Maybelline ramte det helt perfekte med dette produkt; en læbepomade der plejer, giver farve og beskytter med SPF 20. De er ret unge og funky i udtrykket, men jeg elsker, at et hverdagsprodukt som læbepomade kan give læberne et lidt mere indbydende udtryk. Mine favoritter er Cherry Me, som giver læberne en let rødmen - som om du har bidt dig selv i læben. Eller Peach Kiss, som er den perfekte nude-farvede læbepomade. En læbepomade er noget man tit taber eller kommer til at smide væk, så det er dumt at bruge for mange penge på dem.


Baby Lips fra Maybeline, 40 kr. hos Matas.dk

- Denne nyhed fra L'Oréal er genial og giver de fyldigste vipper. Den er med første øjenkast måske lidt old school, med en hvid mascara base i den ene ende, men den skal bare hurtigt på, inden du starter med den sorte - og den stiver ikke vipperne, som de gjorde før i tiden. Mascarabasen giver vipperne masser af volumen og fylde. Børsten til den sorte mascara er let buet og nem at lægge på vipperne. En mascara er en smagssag, men medmindre du sværger til en af de dyre mærker, er de billige mascaraer absolut lige så gode. Om ikke bedre.


False Lash Superstar fra L'Oréal Paris, 150 kr. hos Matas.dk

LÆS OGSÅ: Budgetfund: Jeg har til tider brugt nogle meget dyre cremer, men er altid faldet tilbage til denne

- Tørshampoo er et produkt, alle kvinder bør eje. Jeg er selv storforbruger. Jeg bruger den ikke i stedet for at vaske hår, men mere som et stylingprodukt. Jeg har længe ledt efter en budget-variant, der kunne erstatte min luksus-variant. Det har absolut ikke været nemt, da den ikke må dufte for voldsomt, ikke må føles for pudret og give skal den helt rigtige styling-effekt i håret i form af hold og stivelse. Budgetfavoritten er hermed fundet. Det er Styling Powder Dry Shampoo fra Björn Axen.


Styling Powder Dry Shampoo fra Björn Axen, 69 kr. hos Nicehair.dk

Saras bedste skønhedstip på budget:

- Mit bedste tip til skønhed på budget er, ikke at være en snob. Prøv produkterne inden du køber. Mange af budgetmærkerne bliver produceret på samme fabrik som luksusmærkerne og er bare fyldt på en billigere emballage. Det hele kan nemt piftes op med en smuk makeuppung.

LÆS OGSÅ: Hudterapeut: Har du irriteret hud, bumser eller appelsinhud er dette din hjælper

LÆS OGSÅ: Trin-for-trin-guide: Sådan tørbørster du din krop

LÆS OGSÅ: Her er de 9 ultimative skønhedsprodukter under 150 kr.