Michelle Obama Balenciaga

Foto: Dia Dipasupil/Getty Images Michelle Obama i Balenciaga i december 2018.

Michelle Obama Danmark

Michelle Obama besøgte Danmark i dansk design

Den tidligere amerikanske præsidentfrue lagde i går vejen forbi Danmark under hendes turné med den yderst populære selvbiografi "Becoming".

Hendes erindringer er siden november solgt i 10 millioner eksemplarer verden over, og i går aftes, kom Michelle Obama så til København på sin bogturné. Det betød, at flere tusinde danskere fik muligheden for at opleve den 55-årige amerikaner i levende live.

LÆS OGSÅ: Emily Ratajkowski bar dansk design til Marc Jacobs’ bryllup

"Jeg er stolt af, hvad jeg har skabt. Jeg er stolt, fordi det er oprigtigt, det er ærligt, og det er helt og aldeles mig. Så jeg er også en smule nervøs, fordi det er så oprigtigt og ærligt og åbent," sagde præsidentfruen selv i et People.com-interview i september 2018. Og stolt må man antage, at den danske designer Stine Goya også var i aftes.

Michelle Obama bar nemlig et speciallavet, lyserødt jakkesæt fra den 39-årige kvinde.

Michelle Obama i Stine Goya-jakkesæt under gårsdagens arrangement i Royal Arena. 

"Når jeg har hendes tøj på, bliver jeg glad, og jeg kan mærke, at det også spreder glæde blandt andre. Hendes tøj er sofistikeret, spraglende og super smukt." 

Sådan beskrev model Caroline Brasch Nielsen, Stine Goyas design, da Eurowoman i 2017 hyldede danskeren. Og mon ikke, det er de samme tanker, der ligger til grunde for at Michelle Obamas stylist, Merdith Koop, netop valgte hende til at stå bag aftenens sæt? Vi kan håbe, og ønsker Stine Goya stort tillykke med den implicitte anerkendelse der bestemt ligger deri.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Design, Stil, Kvinder du skal kende og Bukser