Rihanna Met Gala 2018

Foto: Getty Images

Rihanna bar kjolen, der vandt al opmærksomheden ved årets Met Gala

En af New Yorks årligt tilbagevendende og vigtigste modebegivenheder – The Met Gala – løb af stablen i går med toppen af modebranchen, de smarteste fra musikscenen og nutidens mest eftertragtede skuespillere – alle iklædt tøj inspireret af årets tema “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination”.

Der var vist lidt for enhver smag til dette års The Met Gala – gallafesten, der i virkeligheden er et velgørenhedsevent til fordel for Metropolitan Museum of Art's Costume Institute, og samtidig markerer åbningen af den årlige modeudstilling.

LÆS OGSÅ: Hun var klædt i årets flotteste Oscar-kjole

Derfor er gæsternes valg af designere og kjoler endnu mere i fokus end normalt, og det afstedkommer ofte nogle langt vildere modevalg, end man ser til eksempelvis Oscar-uddelingen. Se bare kjolerne fra sidste år, hvor H&M dominerede den røde løber.

Dette år var ingen undtagelse, og der var et utal af smukke kjoler iblandt, men især Rihannas smukke, voldsomme og detaljerige kjole fik vores hjerter til at slå en ekstra gang. Den barbadianske sangerinde bar en kjole fra det franske modehus Maison Martin Margiela, hvor den kontroversielle og talentfulde designer, John Galliano, har hovedsæde.

Kjolen var dog ikke en original Margiela-sag. Årets tema “Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination” var tydelig at spore i den pave-inspirerede kjole, som John Galliano først kreerede for en haute couture-kollektion i 2000 for Dior, hvor han på daværende tidspunkt havde hovedsæde.

Rihanna har gjort det igen, og nu venter vi bare på ny musik fra hendes side.

Se, hvad vi ellers skriver om: Kendte, Rihanna, Kjoler og Design