Rikke Jung Larsen

Foto: Luka Roné Kom indenfor i stylist Rikke Jung Larsens fantastiske gaderobe.

Stylist Rikke Jung Larsen: "Det er ultimativt et af de bedste brands, jeg har prøvet"

For stylist Rikke Jung Larsen gælder der én enkelt regel, når det kommer til sammensætningen af hendes tøj: Der ER ingen regler! Klædeskabet gemmer således på et skønt miks af kjoler, træningsbukser, workwear, herretøj, iøjnefaldende strik, vilde accessories og pyjamasbukser, der gør hverdagslooket komfortabelt.

Stil

"Den er et personligt miks med kig til herregarderoben."

Inspiration

"Jeg finder for det meste min inspiration i magasiner, på film og på Instagram."

Hverdag

"Komfort frem for alt. Det kan være alt fra kjoler til træningsbukser. Jeg har ikke rigtig nogle regler og kan sagtens finde på at bruge bukserne fra min pyjamas til hverdag."

sweater.jpg
Strik fra Gant x Luke Edward Hall

Fest

"Jeg ender forfærdeligt nok ofte i det samme som til hverdag. Er jeg rigtigt god, tilføjer jeg en hæl, men det sker sjældent. Faktisk er jeg utroligt imponeret over de kvinder, der formår at dresse sig op til fest. Det burde alle gøre."

Igen og igen

"Skønhedsprodukter. Jeg går ikke rigtig med makeup, men når det kommer til produkter til ansigt, hår og krop, så er jeg all in. Til ansigtet bruger jeg Biologique Recherche. Det er ultimativt et af de bedste brands, jeg har prøvet. Amazing Space, Tromborg og Aesop har nogle fantastiske masker og cremer til kroppen, mens jeg elsker Less is Mores produkter til håret."

Sko

"Oftest sneakers. Om sommeren lever jeg i Havaianas."

Læs også: Designer Emilie Helmstedt: Denne taske kommer til at følge mig overalt

hylder.jpg
Kashmirstrktrøjerne fra Uniqlo har Rikke i nærmest i alle farver og størrelser, som hun bruger på alle tænkelige måder. Lag-på-lag, om livet og som tørklæde. Strik fra Uniqlo, sandaler fra Marni og strømper fra Missoni.

Smykker

"Det er nok det, jeg ændrer mindst. Jeg har selvfølgelig smykker, som jeg bruger efter humør. Det kan være finurlige halskæder, spænder eller øreringe. Nogle af de smykker, jeg aldrig tager af, er en halskæde, et sæt perleøreringe og en ring, som jeg har arvet af min farmor, et dagmarkors, som jeg har haft på, siden jeg fik det af min mormor som barn, og en ring, som jeg faktisk har fået af min ekskæreste. Den minder mig om ung kærlighed og om et menneske, som jeg stadig respekterer og holder meget af."

Tasker

"Oftest bruger jeg en rygsæk fra et af JW Andersons samarbejder med Uniqlo. Her er plads til både computer, løbesko og alt mit andet rod. Kan jeg klare mig med færre ting, så holder jeg meget af mine tasker fra Maria La Rosa."

Altid med i tasken

"Ansigtsmist, lip balm, airpods og mundbind."

Rikke_2.jpg
Vest fra Yori Jomo, T-shirt fra Levi’s, bukser fra AF Agger og tørklæde fra Hermés.

Butikker

"Vi har så mange dejlige butikker i Danmark, som vi skal huske at støtte. I Holly Golightly og Lot#29 kan du både drømme og finde finurlige dimser og inspiration, i Wood Wood og hos Storm får du de bedste sneakers, hos Grocery et mindre men meget gennemtænkt udvalg, og hos Rosy er der vintagefund til gode priser. Hansen Store på Pilestræde i København er en lille perle, der ejes af det varmeste ægtepar. Her er et sprødt udvalg af japanske brands. Har jeg brug for et smil, tager jeg forbi Adélie på Nørrebro, hvor en af mine veninder er butikschef. Uden for København er der altid gode Støy i Aarhus, Dr. Adams i Odense og Harresøe i Kolding."

En rejse værd

"Madoplevelser. Jeg elsker mad og gode råvarer, men jeg gider bare ikke selv at lave det. Min tid i køkkenet og mit forbrug af takeaway er en stor joke blandt familie og mine venner."

Største samling

"Jeg bliver drillet meget med min samling af nips i lejligheden. I mange år havde jeg en opfattelse af, at mit hjem både var farveneutralt og uden alt for meget nips. Det er egentlig en opfattelse, jeg stadig har, men jeg vil blive drillet resten af mit liv, hvis jeg ikke nævner nips som en samling."

Læs også: Chefredaktør Rikke Dal Støttrup: Så er man "klædt på" til hvad som helst

sæt.jpg
Overalls fra Dickies, strikvest fra Skall Studio, taske fra Decadent og spænde fra Mc Davidian.

Bedste køb

"Ting til min lejlighed. Mine gardiner fra Arne Aksel, min sofa og mit klædeskab lavet af Snedkeriet Autent."

Altid hos dig

"Jeg er meget sentimental, så kan jeg på nogen som helst måde knytte en historie til en ting, så har jeg meget svært ved at skille mig af med den."

God stil

"... kan ikke købes for penge. En sand kliché."

Rikke.jpg
Blazer fra Sand Copenhagen, skjorte fra Skall Studio, T-shirt fra Norse Projects og jeans fra Levi’s.
detaljer.jpg
Lyst spænde fra Sui Ava, Pradabroche fra Times up Vintage og hundespænde fra Mc Davidian. Halskæden er fra Vanessa Arizaga.
skønhedsfavoritter.jpg
Nogle af Rikkes skønhedsfavoritter, spænde fra Kanel og smykker fra Niels Monies.
kjole.jpg
Rikke har lavet pr for Cecilie Bahnsen og har et evigt svagt punkt for hendes kreationer. Rikke styler dem med jeans eller sneakers. Kjole fra Cecilie Bahnsen.
bukser_sko.jpg
To ting, Rikke altid bliver spurgt ind til, er hendes overtøj fra AF Agger og et særligt par bukser fra Soulland. Bukser fra Soulland, strømper fra Muji og sneakers fra Nike.
tasker.jpg
Sko fra Miu Miu, kasket fra Dancer og tasker fra Maria La Rosa og Marni.

Om Rikke Jung Larsen:

Rikke Jung Larsen, 26 år, arbejder som stylist og kreativ konsulent i eget firma. Bor på Østerbro. 

Se, hvad vi ellers skriver om: Kvinder du skal kende, Tøj, Stil og Livsstil