Skuespiller Linda Hayden tager sandaler på

Foto: Reg Burkett/Daily Express/Getty Images Skal dine sandaler have hæl, kan du med fordel gøre som den engelske skuespiller Linda Hayden og vælge et par med en kraftigere hæl, som er mere behagelig at have på en hel dag. 1971.

Sandaler til kvinder 2021

Her får du listen med 9 af sæsonens smukkeste sandaler

Skal sandalerne være den mere komfortable model fra Marni eller Birkenstock, eller er du mere til et par tendensprægede og farverige sandaler? De er her alle sammen.

Vi har forsøgt at gøre det lettere for dig at finde sandalerne, der skal bære dig igennem sommeren. Der er både den komfortable, men dog alligevel modificerede, version af badesandalen eller den opgraderede og hippe udgave af pædagogsandalen. Dertil giver vi dig sandalen med hæl, som på et splitsekund kan transformere dit hverdagsoutfit og gøre dig klar til middagsaftalen efter arbejde.

Vi har samlet ni af sæsonens smukkeste sandaler. Der kan dog være overvejelser, som kan være gode at gøre sig, inden man investerer.

LÆS OGSÅ: Se, hvilke solbriller der passer bedst til din ansigtsform

Dét skal du overveje, før du går på jagt efter dine nye sandaler

  1. Kan du bruge dem med de sæt, du har for vane at trække i, når arbejdet kalder? Det nytter ikke noget at investere i et par sandaler, der er sjove og skønne, men som ikke passer til noget af det, du i forvejen ejer.
  2. Er det en model, der kommer igen sæson efter sæson? Hvis du finder et par sandaler, der er tilpas tendensprægede, men som samtidig er klassiske, kan din "cost per wear"-pris (købsprisen divideret med det antal gange, du bruger dem) blive meget lav. Hurra for det!
  3. Er de behagelige at have på? Fødder har en tendens til at hæve op i varmen, og selvom det ser flot ud med høje, tynde hæle, er det en velsignelse at stikke fødderne i et par bløde og flade sandaler. Det kan være svært at mærke, når du står i butikken, så tag dem med hjem, og gå lidt rundt i dem på et rent og blødt underlag. Hvis du kan mærke det mindste, skal de gås til, og hvem gider det?

9 smukke sandaler til din sommer

Der er smukke hæle, skønne farver og former og forskellige materialer lige fra ruskind og læder til lodden pels og flet.

3 af de praktiske

ganni sandaler.jpg

Sandaler, Ganni, 1.399 kr.

SANDALER hay og suicoke.jpg

Sandaler, HAY x Suicoke, 899 kr.

sandaler dries van noten 2021.jpg

Sandaler, Dries van Noten, ca. 4.570 kr.

3 med hæl

anonymous sandal m hael.jpg

Sandaler med hæl, Anonymous Copenhagen, 1.500 kr.

neous sandaler m hael.jpg

Sandaler med hæl, Neous, ca. 3.680 kr.

rouje sandaler med hæl.jpg

Sandaler med hæl, Rouje, ca. 1.635 kr.

3 du nemt kan stikke i

sandal birkenstock.jpg

Sandaler, Birkenstock, 1.150 kr.

other stories sandaler.jpg

Sandaler, & Other Stories, 695 kr.

marni sherling sandal.jpg

Sandaler, Marni, ca. 5.575 kr.

Hvilke sandaler skal jeg vælge?

Hvis du ikke har fundet det perfekte par sandaler, så læs med her:

  • Er du til det simple og mere tilbagelænede look, skal du gå efter et par sandaler i lyst eller brunt kærnelæder. De vil stå i smuk kontrast til hvid, grå og sort og dit ellers minimalistiske look. Samtidig vil den være oplagt, hvis du har planer om at gøre en lidt større sandal-investering, da farven kun bliver smukkere med årene.
  • Hvis du er bange for, at et par sandaler vil gøre dig for ”lillepiget”, kan du med fordel gå efter en grovere udgave. Et par sandaler med spænder, mange remme eller grove detaljer kan elevere dit outfit og gøre det mere maskulint.
  • Har du allerede fundet det klassiske par og trænger til et par, der larmer lidt mere, kan pangfarver og sjove mønstre eller en funky og smart hæl gøre meget ved det.
  • Igen i år er badesandalen en sikker vinder. Sandalerne er oftest kendetegnet ved sine grove såler og et enkelt og sporty udtryk og kreeret af sportsmærker som H2O, Nike og Adidas. Men luksusmærker som blandt andre Bottega Veneta og Roger Vivier har også givet deres bud på, hvordan den skal se ud og pakket den ind læder og pyntet den med sten.
  • Vægter du komfort højere end noget andet, kan du også kaste dig ud i treckingsandalen. Du ved, sandaler a la dem, din spejderleder havde på dengang, du var ulveunge i KFUK. Den er stadig hot og hos Cecilie Bahnsen blevet pyntet med sten, mens Prada har tilsat sandalen en god, tyk sål.

God sommer!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sko, Sommer, Trends og Shopping