Sidsel Marie Bøg
SPONSORERET indhold

Hår- og makeupartisten: "At tørbørste er en fantastisk måde at holde huden smuk på"

Hår- og makeupartist Sidsel Marie Bøg, 41, er ­privat til en simpel makeup og elsker at bruge produkter med aktive ingredienser som C-vitamin og frugtsyre, der giver huden smuk glød.

Af: Julie Kraase Brandt Foto: Andreas Bach
08. maj. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Creme til håret

Mærket Windle & Moodie har et produkt, der er lidt som en håndcreme bare til håret. Den bruger jeg i nyvasket hår, da den giver fornemmelsen af, at man har haft et stylingprodukt i håret en dag eller to og gør det nemmere at arbejde med.


Invisible Day & Night Cream, Windle & Moodie hos Untoldsecretz.dk, 210 kr.

2. Kindkys

Jeg er til meget simpel makeup, helst lagt med cremede produkter, som jeg synes lægger sig pænere på huden, når man bliver ældre. Jeg bruger en blush til at friske ansigtet op, og lige nu bruger jeg en fra Glo-Minerals i farven Fig, der faktisk også er ligeså smuk på læberne som kinderne.


Cream Blush, Fig, GloMinerals, 275 kr.

3. Frugtsyre

Et par gange om ugen bruger jeg disse "pads" med frugtsyre, som minimerer mine porer og giver en frisk glød og en strammere hudstruktur. De har specielt været rigtig gode til at minimere mine ar fra gammel akne hud.


Resurfacing ­Glycolic Pads, ­Malin & Goetz, 425 kr.

LÆS OGSÅ: 7 nemme tips til din sommermakeup

4. Børste til ­kroppen

At tørbørste er en ­fantastisk måde at holde huden smuk på, fordi de døde og grå hudceller fjernes, og cirkulationen øges og efterlader huden strålende og fast. Jeg bruger Karmamejus fine tørbørste og plejer altid huden bagefter med deres lækre kropsolie, der giver fugt og næring.


Recharge Ionic Body Brush, ­Karmameju hos Nicehair.dk (sponsoreret), 399 kr.03 Wild Body Oil, ­Karmameju hos Nicehair.dk (sponsoreret), 299 kr.

5. Energikur

Jeg elsker alt, hvad der hedder ­aktive ingredienser som frugtsyrer, A-vitamin og C-vitamin, og jeg giver gerne min hud en C-vitamin-kur for at styrke den og beskytte den mod ­skader fra bl.a. solens stråler og forurening. Lige nu bruger jeg kuren fra Mesoestetic.


Energy C ­Complex, ­Mesoestetic hos ­Untoldsecretz.dk, 475 kr.

6. 2-i-1

På huden bruger jeg mineraler, som jeg synes lægger sig pænere og giver huden liv. Jeg er vild med RMS' ­cremede "Un Cover Up", der er en ­kombineret concealer og ­foundation.


Un Cover Up, RMS, 310 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Min næste skønhedsinvestering skal være permanent hårfjerning med laser under armene og på benene hos Invio Care i København. Se mere på Inviocare.com

Anbefalet til dig