Anne Christine Persson
SPONSORERET indhold

Anne Christine Persson har særligt ét produkt i toilettasken, der giver bløde hænder

Hun er det bedste sted i sit liv lige nu, nemlig midt i en forandringsproces med nye projekter og en helt ny ”podcast-baby”. Og det til trods for, at hun fortsat udsætter den daglige meditation og egentlig gerne ville rejse meget mere. Mød Anne Christine Persson, der elsker rummelige idealer, no-nonsense-produkter og helst vil dufte af Chanel.

Af: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
03. aug. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… at jeg hver morgen kigger på en post-it på min computer, hvor der står ”meditation”, og hver dag ender jeg med at sige: i morgen starter jeg dagen med at meditere. I kraft af mit arbejde veksler produkterne i min morgenrutine, men for tiden består den af et serum med C-vitamin, SkinCeuticals C E Ferulic, efterfulgt af en god dagcreme, Kunkeei Essential Repair Cream, og altid en solcreme med spf 50.

At pleje min hud for mig er… en investering i mig selv, så jeg også føler mig godt tilpas i min krop om 30 år. Den daglige selvplejerutine er også en slags meditation uden forstyrrelser, hvor fokus er på at gøre noget godt for mig selv.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal ud i verden. På dage derhjemme undgår jeg så vidt muligt makeup for at give huden fri til at ånde, men jeg kan godt lide at have en jævn glød i ansigtet og friske øjne, når jeg skal være sammen med andre eller er på farten.

LÆS OGSÅ: "Min makeuprutine er, som hvis du tænker på Kardashians fattige og blege nordiske tante"

Min makeuprutine er… ret ukompliceret. Jeg blander lidt af H&Ms foundation med hyaluronsyre i min solcreme, bruger altid mascara, og for tiden er jeg glad for den nye Mac Stack-mascara. Herefter Tromborgs Brow Fix. På dage med behov for lidt mere jazz bruger jeg Macs Bronzing Powder for glød og Sephoras Cream Lip Stain for de perfekt malede røde læber.

Jeg plejer mit hår med… få, men gode produkter som shampoo og balsam fra enten Davines eller Moroccanoil. Jeg har tykt, sundt hår, som jeg vedligeholder ved at undgå at vaske for tit, og jeg bruger næsten aldrig stylingprodukter. Min Dyson-hårtørrer er genial, fordi det har skåret en del af hårtørringstiden fra.

Den bedste duft for mig er… Chanel Coco Mademoiselle. Jeg har brugt den duft, lige så langt jeg kan huske tilbage, og føler mig forkert klædt, hvis jeg har en anden parfume på. Og så elsker jeg duften fra fremmede himmelstrøg, når jeg rejser.

Hvis jeg kunne sige en ting til mine medsøstre, ville det være... ”Vær gode ved hinanden. Sammen kan vi SÅ meget mere”.

LÆS OGSÅ: "Det mærkeligste produkt, jeg har på min badeværelseshylde, er en rulle sytråd"

Når jeg skal have smilet frem, lytter jeg til… ”Bizarre Love Triangle” af New Order.

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået, fik jeg af… modejournalisten Didder Rønlund, og det var at ikke springe over, hvor gærdet er lavest, når det kommer til sin hudplejerutine. Plejen, man lægger i sin hud som ung, betaler sig med tiden.

Hvis min hud slår ud, er mit trick, at… jeg har været ret heldig på hudsiden, så slår sjældent ud af noget, men Avènes produkter er geniale til sensitiv hud.

Det mærkeligste produkt, jeg har i toilettasken, er… et par hvide bomuldshandsker, som jeg bruger efter at have smurt mine hænder ind i tyk håndcreme. Det holder på fugten. Når jeg har siddet på kontor med andre, er der lige blevet kigget en ekstra gang, når de er røget på.

Til mit unge jeg ville jeg sige… Vær lidt sødere ved din hud, mens den er ung. Fjern makeup hver aften og vigtigst: brug solcreme med spf 50 hver dag, og nyd solen i skyggen en anelse mere.

LÆS OGSÅ: "Jeg går stort set aldrig ud uden øjenmakeup"

Det sted, jeg er i livet netop nu, er… vildt spændende. Jeg er i en ny opstartsfase i min karriere, og opstart af nye projekter er der, jeg trives bedst.

Nutidens skønhedsideal er… på den ene side urealistisk og til tider usundt, hvis man bruger for meget tid på de sociale medier, men jeg kan også blive begejstret for at se en bølge af yngre mennesker, der har en mindre afgrænsende definition af, hvad skønhed er.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg rejser. Jeg ved ikke, om det nu også er helt rigtigt, men jeg bliver glad af at rejse og opleve verden, så det er et meget godt udgangspunkt.

Anne Christine Perssons favoritter:

Dyson.jpg

Skånsom hårtørring

Denne her hårtørrer er genial til at afkorte tiden på min hårtørring, og dermed undgår jeg også at udsætte håret for for meget og for høj varme. Supersonic Hairdryer, Dyson, 3.000 kr.

La Roche-Posay.jpg

Den daglige rutine

Jeg bruger solcreme hver dag, og denne her har en let og lækker konsistens. Anthelios Pigmentation Tinted Cream, spf 50, La Roche-Posay, 175 kr.

Full Lash Curler.jpg

En øjenåbner

Med en øjenvippebukker har jeg en nem måde at gøre øjnene lidt større og vipperne lidt fyldigere. Full Lash Curler, Mac, 195 kr.amazing-space.jpg

Balsam til brugt hud

Cremen her giver masser af fugt til en træt, brugt hud efter en dag på farten. Formula C Repair Face Cream, Amazing Space, 450 kr.neglelak.jpg

Hverdagsfavorit

Vinylux, CND, 125 kr.

Anbefalet til dig