Carolina Pettersson
SPONSORERET indhold

"Det er sådan, din makeup kommer til at se "flawless" ud"

Makeupartist og smykkedesigner Carolina Pettersson har fulgt sit hjerte, fundet den bedste naturlige humørpille, dropper aldrig den daglige rens og glæder sig over, at hun aldrig har haft mere ro, glæde og kærlighed i sit liv end netop nu.

Af:: Sine Gerstenberg Foto: Privat og PR
20. jun. 2022 | Mode | ALT for damerne

Min morgenrutine består af… at stå tidlig op, så der er ro til en kop kaffe og madpakkesmøring, før jeg vækker mine to drenge, så jeg har tid til dem, og vi ikke skal stresse. Når de er afleveret i skole, er det tid til min lykkepille – en svømmetur i havet. Det prioriterer jeg året rundt. Intet klarer hjernen og giver mig et øjeblikkeligt energiskud som min morgensvømning.

At pleje min hud betyder… ALT for mig! Og det er en indsats, der altid betaler sig. Gad du spise af en uvasket tallerken eller gå i beskidt tøj? Nej, vel? Det har altid været en selvfølge for mig at pleje min hud, og jeg kunne aldrig finde på at stå op eller gå i seng unden at rense og pleje mit ansigt.

Jeg lægger makeup, når… jeg skal på arbejde og til fest. For mig handler makeup – på samme måde som med duft – om mit humør, og hvad jeg skal.

LÆS OGSÅ: "Min makeuprutine er, som hvis du tænker på Kardashians fattige og blege nordiske tante"

Min makeuprutine er… meget alsidig. Taler vi hverdagslooket, så hedder det en god fugtighedscreme, primer, BB-creme, concealer, øjenbrynsmascara og pen, og til sidst en creme-blush.

Jeg plejer mit hår med… serum og shampoo fra Iles Formula, fordi de produkter er helt fri for silikone og sulfater. Jeg sørger for kun at vaske mit hår hver anden dag, og så bruger jeg en gang imellem en tørshampoo.

Den bedste duft for mig er… er ikke bare én duft. Jeg vælger dufte og parfumer ud fra mit humør, stemning og hvad jeg skal. Men den, jeg bruger mest, er Giorgio Armani Privé Pivoine Suzhou.

Hvis min hud slår ud eller ikke arter sig, er mit trick at… bruge en maske eller Elizabeth Ardens Ceramide Capsules; de hjælper altid, hvis min hud er stresset, irriteret eller tør.

LÆS OGSÅ: Josephine Mai: "Det er guds gave til farvet, afbleget og slidt hår"

Det bedste skønhedstip, jeg nogensinde har fået... fik jeg af den amerikanske makeupartist Nadine Luke, og det var: ”blend, blend – blend is your friend.” Det er så vigtigt at blende foundation, øjenskygge og makeup generelt, så der ikke er hårde linjer eller overgange. Det er sådan, din makeup kommer til at se ”flawless” ud.

Hvis jeg kunne give mit teenage-jeg et skønhedsråd, ville det være... ”lad være med at plukke dine øjenbryn. De kommer ikke igen, hvis du bliver ved med at plukke dem”.

Det sted i livet, jeg er nu, er… FANTASTISK! Jeg ved, hvem jeg er, hvad jeg står for, og hvilke værdier der er vigtige for mig. Og så føler jeg en meget større ro og elsker mig selv på en helt anden måde, end da jeg var yngre. Jeg føler mig meget smukkere og skønnere nu, end da jeg var i 30’erne.

LÆS OGSÅ: "Mit bedste skønhedstip har jeg fået af min farfar"

Nutidens skønhedsideal er… blevet mangfoldigt. Heldigvis. Der er en større variation i forhold til kropsstørrelser, racer og køn, end vi har set tidligere, og vi har også fået blik for, at du først er smuk, når de indre værdier er på plads.

Jeg føler mig smukkest, når… jeg har styr på mig selv indeni, og når jeg har stiletter på!

Carolina Petterssons favoritter: 

essence.jpg

Det billigste produkt, jeg køber igen og igen...

... er denne brynpen fra Essence, fordi den har en særligt tynd spids, der er god til at tegne øjenbrynshår og dække huller i øjenbrynene meget let og præcist. Og så er den samtidig superholdbar. Tiny Tip Precise Brow Pen, Essence, 24 kr.elizabeth-arden.jpg

Perfekt primer

Min absolutte yndlingsprimer er denne her. Jeg bruger den alene, før eller efter min foundation, fordi den udjævner hudtonen, minimerer synligheden af porer, holder huden mat, og så er den nem at friske op i løbet af dagen. Flawless Start Primer, Elizabeth Arden, 330 kr.

erborian.jpg

Hverdagsfavorit

CC Water A La Centella, Erborian Korean Skin Therapy, 440 kr.

milk-makeup.jpg

Blush til en fan-girl

Jeg ELSKER blush og helst i den cremede form, for det får huden til at se mere frisk og sund ud. Denne her er jeg kæmpestor fan af, for den kommer i stick-form og kan også bruges på læberne. Lip + Cheek, Milk Makeup, 220 kr.

armani.jpg

Luksus concealer 

Denne concealer er ren luksus. Den både dækker og highligter, og så elsker jeg dens silkefine konsistens, som smelter ind i huden og ikke lægger sig i linjerne. Luminous Silk Concealer, Giorgio Armani, 315 kr.

karmameju.jpg

Hud i balance 

Jeg renser min hud hver dag med produkter, hvor jeg også bruger vand, og derfor er det vigtigt, at min hud kommer tilbage til dens naturlige pH-værdi og derved stabiliseres. Det hjælper Karmamejus Hero med. Hero pH Solution 02, Karmameju, 200 kr.

Anbefalet til dig