Taylor Hill håndcremer

Foto: Mike Coppola/Getty Images Dine hænder er dit visitkort i mødet med andre, og du vil gerne fremstå så godt som muligt. Det er klart.

Slut med tørre hænder

Her er 10 håndcremer, dine hænder vil takke dig for

Det er blevet tid til at rette al opmærksomheden mod dine hænder og give dem kærlighed med rigelige mængder håndcreme. Vi har gjort det nemt for dig og fundet de 10 bedste håndcremer lige nu.

Du ved det godt; du har forsømt dem på det seneste. Dem, der ellers gør så meget for dig: Dine hænder. Resultatet er Sahara-tilstande, hvor huden føles stram og ru. Men det skal være slut nu, og du skruer derfor op for alt, der rimer på pleje og næring.

Men hvad skal du gå efter?

Her er 10 håndcremer, der leverer

glossier-haandcreme.jpg

Den nye håndcreme fra det amerikanske skønhedsmærke Glossier, der er elsket af hele verden og bl.a. kendt for sin lyserøde indpakning, er en fin mellemting mellem en creme og en lotion. Kokos- og rosmarinekstrakt indkapsler fugten i huden, som næres uden at føles klistret. Størrelsen er desuden genial til tasken – og så er den pæn.

Hand Cream fra Glossier, 140 kr.

beaute-pacifique-haandcreme.jpg

Er dine hænder knastørre, kan du gribe ud efter håndcremen fra danske Beauté Pacifique, hvis høje indhold af bl.a. squalane forsegler fugten i huden, så du undgår, at den fordamper igen efter kort tid. Håndcremen får endda ros for at virke lindrende på huden, hvis du har tendens til håndeksem.

Xtra Dry Skin Fix fra Beauté Pacifique, 220 kr.

LÆS OGSÅ: Josephine Bredsted: "På den måde har jeg fået bugt med min hormonelle akne"

kiehls-haandcreme.jpg

Har du aldrig haft håndcremen fra Kiehl’s mellem hænderne, skal du gøre dig selv den tjeneste. Hvorfor? Fordi den kan mærkes på huden med det samme – og ikke på den fedtede måde, men som et blødt, beskyttende lag af sesam- og olienolie, avokado og eukalyptus, der efterlader dine hænder smørbløde.

Ultimate Strength Hand Salve fra Kiehl’s, 125 kr.

rudolph haandcreme.jpg

Duften er behagelig og mild og effekten til at tage og føle på. Med håndcremen fra Rudolph Care, svøbes dine hænder i naturlige ingredienser såsom nærende sheasmør, mandelolie og acai samt beroligende aloe vera.

Acai Hand Cream fra Rudolph Care, 245 kr.

nuori haandsaebe.jpg

Nuori er kendt for sine naturlige og friskblandede produkter, og deres dygtige håndcreme er ingen undtagelse. Imens et godt miks af bl.a. squalane og sheasmør sørger for rigelig fugt, fungerer indholdet af E-vitamin som et beskyttende værn mod frie radikaler. Duften? Minder mest om din farmors citronfromage. Lækkert!

Vital Hand Cream fra Nuori, 199 kr.

LÆS OGSÅ: Karla Alajdi Neitzel har fundet produktet, der gør hendes vipper længere, tykkere og mørkere

sisley haandsaebe.jpg

Håndcremen fra det franske luksusmærke er et dyrt bekendtskab, men også typen, der udelukkende vil dig og dine hænder det godt. En vaskeægte fugtbombe, der med bl.a. kastanjeekstrakt nærer og styrker hudbarrieren. Fordel en god mængde i håndfladerne, og arbejd den i huden, inden du skal sove.

Restorative Hand Cream Hydrating Skin & Nail Care fra Sisley, 610 kr.

clarins haandcreme.jpg

Med sin fløjlsbløde konsistens smelter håndcremen fra Clarins ind i huden, hvor den arbejder hårdt for at udviske fine linjer og mindske alderspletter. Hej til ungdommelige hænder!

Super Restorative Hand Cream fra Clarins, 370 kr.

LÆS OGSÅ: Marianne Schrøders favorit deo er naturlig, effektiv og aluminiumsfri

vaseline haandcreme.jpg

Vaseline-håndcremen er en god, gammel kending, og det er den, fordi den virker. Den er ikke bare billig, den er også leveringsdygtig i hænder så bløde som velour og stærke negle.

Intensive Care Healthy Hands Stronger Nails fra Vaseline, 10 kr.

skinfood-75ml-tube.jpg

Mange makeupartister sværger til den fede creme i den lille grønne tube, fordi den fungerer perfekt som alt lige fra læbepomade og håndcreme. Universalcremen har været en del af Weledas sortiment siden 1926 og blev skabt til at afhjælpe tørre pletter på kroppen, og det gør den godt. Hav den stående på natbordet, og giv hænderne et tykt lag, inden du skal sove. Lad den virke natten over, og se så løjer.

Skin Food fra Weleda, 105 kr.

raundsborg haandcreme.jpg

Der er egentlig ikke så meget at sige; håndcremen fra danske Raunsborg taler sit helt eget, tydelige sprog ved at fugte og forsegle huden til UG med kryds og slange.

Hand Cream Nordic fra Raunsborg, 125 kr.

Se, hvad vi ellers skriver om: Skønhed